Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zarabianie na filmach wot

Scrappus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeglądając niektóre filmy na youtube natknąłem się że w niektórych filmach wyskakują reklamy czyli zarabiają na tych filmach, ja mam pare filmów z wota i starałem się żeby zarabiać na tych filmach no ale mi nie wyszło. Co zrobić?

Opublikowano

LoL żeby nie było spamu lol skąd takie głupoty wytrzasnełeś

Jestem ciekaw kto tu mówi głupoty ...

Przeglądając niektóre filmy na youtube natknąłem się że w niektórych filmach wyskakują reklamy czyli zarabiają na tych filmach, ja mam pare filmów z wota i starałem się żeby zarabiać na tych filmach no ale mi nie wyszło. Co zrobić?

haha , nie dadzą ci kasy od filmiku od tak. musisz miec z nimi partnerstwo a do tego daleka droga (mnóstwo subów , wyświetlen i widzow). myslisz ze za wstawienia filmu dają kase ...

Opublikowano

wyskoczyła mi już informacja że mogę zarabiać na filmach. mam kilka filmów z minecrafta i wota ale nie moge na nich zarabiać. znam zasady YT i jak by mi ta informacja nie wyskoczyła to bym postu nawet nie robił

Opublikowano

wyskoczyła mi już informacja że mogę zarabiać na filmach. mam kilka filmów z minecrafta i wota ale nie moge na nich zarabiać. znam zasady YT i jak by mi ta informacja nie wyskoczyła to bym postu nawet nie robił

Założmy , że masz 3000 widzów , zapewne normlanie masz max. 100.

jeśli 50 osób kliknie w twoją reklame , dostajesz 60 eurocentów. taki z tego zarobek.

Opublikowano

Przy filmach ktore przyciagaja duze ilosci widzow to sie oplaca.

Tylko że niestety tutaj nie działa to w sposób kto zobaczy jest kasa , tylko kto kliknie sa nędzne grosze dla nas :/

Opublikowano

hmm kase dostaje się za wyświetlenia filmu :) ale czeba mieć partnerstwo z youtubem takto nie zarobisz nic ;)

Kasę mój drogi chłopcze dostaje się , gdy nałożysz na film reklamę lub baner i ktoś w to kliknie. Za jedno kliknięcie są marne grosze , ale to juz zalezy jaki , co itd.

Opublikowano

Jestem ciekaw kto tu mówi głupoty ...

haha , nie dadzą ci kasy od filmiku od tak. musisz miec z nimi partnerstwo a do tego daleka droga (mnóstwo subów , wyświetlen i widzow). myslisz ze za wstawienia filmu dają kase ...

wiesz kim jesyteś pazoiem który nie ma nawet 7 tieru i który nie pasóje do niczego jak coś masz do mnie to jak 1v1na 10 ytiery noobku

masaz :D :D :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...