Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoT zakup złota

delta123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciał bym zakupić złoto w wocie lecz nie za bardzo wiem jak.

Mianowicie chodzi o to że mam podany druczek i jak ma wyglądaj informacja a może od początku

Wybieram ile złota->metoda płatności (przekaz\przelew bankowy} niżej imię i nazwisko dalej mam druczek jest trochę pokazane lecz nie wszysko nie ma np. nazwy zleceniodawcy co mam wpisać aby wiedzieli że to odemnie xD

Dziękuje z góry

Opublikowano

Są rużne opcje kupna złota w wot jak masz konto to przelew jak nie to peasefcarde albo sms przelew najbardziej się opłaca jak niewiesz jak to ci spkojnie wytłumaczę krok po kroku z każdych tych opcji

Opublikowano

chodzi mi o przelew ide do banku z druczkiem i daje pieniądze na stronie wota jest pokazane jak druczek wypełnić tylko hmmm

chodzi mi o to że nie ma moich danych żadnego emeila czy coś i nie wiem co mam wpisywać

post-296068-0-12036700-1343555343.jpg

tam jak mam strzałką pokazane co wpisać email czy jak ;d?

bo na poprzedniej stronie jest uzupełnienie danych ale tylko imię i nazwisko i nie wiem czy jak bym wpisał tak czy by doszło.

Opublikowano

@Ravoner

Dzięki i dojdzie na pewno?

Dojdzie na 100% , oni po tytule już sobie zweryfikują i nazwie zleceniodawcy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...