Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zmienić w EQ?

Stablil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co mam zmienić w eq aby poprawić swoją skuteczność vs body/wp

Mam 35 lvl healer 2 Mki Rzut m5 przywołanie m5

-zbrojka na 34lvl +9 1,5k pz speeda +4

-antyk + 9 15 um x3 KD +4

-feniksa +6

-nno bojowa +6/5katna +8

-butki/naszyjnik 1,5k pz

-kolce 15 lvl wit. 10% ludzi

-brak bransolety

Mam taki problem ze jak wpadne pod miecz wpka bodego to się nawet ruszyć nie mogę a kroją mnie 40+ lvl nawet po 250-500 za hita O,O

Opublikowano

Napisz tutaj ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/168381-co-zmienic-w-eq-potrzebujesz-pomocy-i-dobrej-rady-zajrzyj-tutaj/

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Według mnie powinieneś w pvp bawić się w tzw. "healer style". Czyli uciekaj, uderzaj skilem, leczenie, uciekaj, skill, leczenie i tak caly czas. ;3

EQ masz bardzo dobre do pvp.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Według mnie powinieneś w pvp bawić się w tzw. "healer style". Czyli uciekaj, uderzaj skilem, leczenie, uciekaj, skill, leczenie i tak caly czas. ;3

EQ masz bardzo dobre do pvp.

Piszesz bezsensowne posty. Jak można zauważyć, on ma 35lvl i dwa skille M czyli nie ma leczenia. MYŚL.

@topic

Przydała by się tarcza 10 na luda. Do tego hełm 10 na luda.

Wbij skille na G, i ciśniesz w pvp :)

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Wbij jeszcze chociaż jeden pkt w leczeniu... Zawsze te hp coś regeneruje... No i tak jak wspomniał @D4wid3k... Hełm na luda, albo ew. jakiś abs na miecze... ;) Oczywiście skille G...

Aaaa zapomniałbym... uciekaj podczas PvP... Hell może... No i na zasadzie, że skill --> ucieczka --> leczenie --> skill ... etc

Opublikowano

Spróbuj zdobyć chociaż te 15% abs na miecze, no i może jakaś bransoleta 10 ludzi.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

ja kase mam to nie jest moja główna postać na skille P już nawet kamienie mam :) tylko nie wiem co nowego dokupić w pierwszej kolejności

Opublikowano

No to hełm i bransa z ludem w pierwszej kolejności... Następnie postaraj się o naszyjnik, butki albo zbrojkę z hp i absem na miecze... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...