Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drużyna MPC?

adx52x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim , wpadłem na pomysł , aby stworzyć nieoficjalną drużynę MPC Forum , która składała by się z dużej ilości członków , przyjmować do takiej drużyny moglibyśmy od 15-20 lvla a cała drużyna byłaby ulokowana na serwerze Solar , dodatkowo , jeśli ktoś miałby lvl 35+ mógłby zrobić oficjalną gildię mpc. Całość polegała by na tym , że w gildii możemy mieć pare dropków , którzy zdobywają itemy dla gildii , oraz wszystkie pozostałe profesje . ; ) Drużyna oferowała by pomoc dla nowych graczy Metina . ; )

Zresztą , pomyślcie sami 10 buffów , 10 body na lochach , metkach itp. czy to nie brzmi dobrze ?

Jeśli są osoby skłonne do stworzenia ze mną takiej grupy , niech wpisują się pod tematem , a ja na pewno się do nich zgłoszę . ; )

Gdyby ktoś nie miał konta na solarze 2 high lvle biorą go do drużyny i lecą na doline i wbijają mu w godzinkę 15-20 lvl . ; )

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Jak z końcówki postu wynika, chodzi Ci o serwer 26 (solar).

Uprzedzam, że jak zrobisz na PL gildię o nazwie MpcForum / MPC / mpcf - od razu poleci perm za reklamę czy tam 24h i usunięcie gildi.

Po za tym, kto miałby się tym zająć ? Zaraz by była bitwa o to. Zresztą jak mi wiadomo, nie każdy by był skłonny do expienia czyjejś postaci, a nie zjadł by obiadu :D

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

@up ja chętnie expie nowo lvlowców , nazwa dla gildii nie musiała by być MPCForum , nazwa jest najmniejszym problemem , po prostu fajnie by było pograć z osobami które szukają dobrej zabawy a nie wbijania samemu lvla od dnia do nocy . ; > Grupą opiekować mógłbym się ja , jednak potrzebny by był ogarnięty pomocnik . ; )

polaczeniej.png

Opublikowano

Wątpię, że ktoś w tych czasach tracilby swój wolny czas, żeby dropic komuś itemy lub kogoś expic. Chyba tylko ci, którym naprawdę się nudzi. Moim zdaniem to nie wypali.

Opublikowano

@up czytaj dokładnie . ; )

@up ja chętnie expie nowo lvlowców , nazwa dla gildii nie musiała by być MPCForum , nazwa jest najmniejszym problemem , po prostu fajnie by było pograć z osobami które szukają dobrej zabawy a nie wbijania samemu lvla od dnia do nocy . ; > Grupą opiekować mógłbym się ja , jednak potrzebny by był ogarnięty pomocnik . ; )

polaczeniej.png

Opublikowano

calkiem dobry pomysl :> tylko ja niegram na pl bo to syf ;f dali mi bana perm na wp"ka 75lv i wyjebane mam na nich skile p byly all ;xx i co gowno wielkie !! zal i tyle ale like za pomysl :D

Kradne , gwalce i zabijam

azwgvn.png

Opublikowano

Pomysł jest dośc interesujący. Zapewne około 50 osób z MPC na pewno gra na Solarze = za dużo na gildię według mnie. Metin 2 to trochę zła gra, chyba że prywatne serwer. Bardziej taka ekipa to na innych grach MMO. :)

Chodź pomysł dobry! Ty mówisz, że możesz ludzi expić. Jaki masz lvl?

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Ja bym chętnie do takiej ekipy doszedł i tak nie mam gdzie grać. Tylko potrzeba więcej osób, jakie by to było królestwo.

h6IduA1.png

Opublikowano

Ja z przyjemnością bym na Solarze z wami pograł, niestety teraz wyjeżdżam na 2 tygodnie (chyba), ale jak wrócę to się piszę.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Mr. Yarrkan tymczasowo 22 , ale to szybko się zmieni , ale jest to lvl wystarczający abym podexpił osobę do minimalnego wymaganego poziomu w grupie . ;)

polaczeniej.png

Opublikowano

Mamy jedną osobę która się zdecydowała , czyli RionKillIN , oraz Spooq który teraz wyjeżdża na 2 tygodnie , czyli jednak projekt ma przyszłość , dodam jeszcze , że najlepiej mieć postać w Chunjo . ; )

polaczeniej.png

Opublikowano

@up ale to jest unikatowy projekt a nie jakaś gildia , proszę nie zamykać . ; )

polaczeniej.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...