Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie w sprawie GameBostera

Spe@ker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GameBoster bardzo mi pomaga przy WarRocku odrazu widać, że owiele lepiej chodzi. Mam pytanie da rade jakos go wlaczyc lub jest jakis zastepca jego? Tak zebym mogl z niego korzystac...

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Wiesz co to GameBoster wogóle?

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Wchodzisz w menadżera zadań i wyłączasz proces gbtray.exe xD

Jeśli pomogłem daj lajka ;D

Opublikowano

@UP Tak i co mi to da? ^^

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

Jak masz włączonego GameBostera będzie Ci crashować warrocka bo niby masz czity. Wyłączysz ten procen to zostanie wyłączone te niepotrzebne aplikacje i nie będziesz miał crashy.

Opublikowano

Wiem, działa, do zamnkiecia.

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

A ja mam pytanie w sprawie tego gamebostera żeby nie zakładać nowego tematu. Co on takiego robi ? Lepiej się gra z nim ? I czy nie jest on uznawany za hacka ?

Opublikowano

A ja mam pytanie w sprawie tego gamebostera żeby nie zakładać nowego tematu. Co on takiego robi ? Lepiej się gra z nim ? I czy nie jest on uznawany za hacka ?

wylacza zbedne aplikacje i obniza pobor niektorych aplikacji

Opublikowano

Tak

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

Jest on traktowany jako wspomagacz i można za niego dostać bana ?

@mam gamebooster v3.4 i jak wyłączam ten proces i tak crashuje mi gre. Co zrobić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...