Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Echo w mikrofonie na słuchawkach

Nurtiszos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem otóż jak gadam na cs lub ts mam straszne echo szperałem po ustawieniach i nic nie dało moja karta dźwiękowa to Realtek AC97 Audio.Na skype też jest ale mniejszy oto moje ustawienia :

asdfwg.png

Moje słuchawki "Skorpion"

Za rozwiązanie problemu nagradzam +.

Opublikowano

Jaki jest twój system, prawdopodbnie jeżeli masz win7 to zamiast karty dziwiękowej masz ustawiony mix stereo. A jak winxp to rób to co napisał GramNaMacu

Kocham mpcforum.pl!!! MPCFORUM RLZ!!!

18706.png

<a href=http://zapodaj.net/b3ef8818e31b7.png.html>ass.png</a>

Opublikowano

W ustawieniach wszystko w porządku. Zrób jeszcze test głośności (Panel sterowania --> Urządzenia audio --> Głos --> Testowanie sprzętu) i odsłuchaj, czy masz echo też tam. Inne wyjście, to albo zmień słuchawki, albo zrób tak, jak napisał Macu.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Masz współdzielone łącze? Ten problem może występować z tego powodu.

Zainstaluj też sterowniki Realtek HD audio.

nie mam współdzielonego łącza ale ściągnę ten realtek HD audio i dam edita

W ustawieniach wszystko w porządku. Zrób jeszcze test głośności (Panel sterowania --> Urządzenia audio --> Głos --> Testowanie sprzętu) i odsłuchaj, czy masz echo też tam. Inne wyjście, to albo zmień słuchawki, albo zrób tak, jak napisał Macu.

słuchawki są dobre sprawdzałem

Jaki jest twój system, prawdopodbnie jeżeli masz win7 to zamiast karty dziwiękowej masz ustawiony mix stereo. A jak winxp to rób to co napisał GramNaMacu

mam win XP

Opublikowano

Jeśli masz wszystko /głośniki ustaw tyle ile ty masz / tak jak ja to nie powinno szumieć a jak szumi to ściągnij nowy sterownik .Zobacz sobie także linki

www.forumowisko.pl i www.elektroda.pl

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...