Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] AK-47

vorden

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem sobie ostatnio kałacha, bardzo mi się podoba ta broń i w miarę dobrze mi z nią idzie. Problemem jest tylko SD, tam dostaję w dupę. Macie jakieś porady by polepszyć skilla, jak grać kałachem żeby celniej trafiać.

PS Przerzuciłem się z krissa także różnica spora

Gość patrykkos
Opublikowano

Opracuj sobie jakąś taktykę

;)

Czasami możesz kampić a czasami rushować. Strzelaj po 3 naboje (nie fullauto, chyba że przeciwnik jest blisko).

To na tyle, nie wiem co jeszcze mogę powiedzieć

:D

Opublikowano

Strzelaj serią na dłuższe i nie leć na rush'a tylko spokojnie. Po prostu nie idź na pierwszego, a będzie OK.

Opublikowano

Tak jak koledzy wyżej :D Pestkuj jeżeli ktoś jest daleko :D Z czasem dojdziesz do takiej perfekcji, że będziesz pestkował tak, jak byś strzelał serią :D

Spray - Po nogach, wtedy kulki lecą w klatę i głowę :P

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

1. Celownik niżej niż w to miejsce, w które chcesz trafić

2. Daleki dystans, serio max po 3 naboje

3. kiedy strzelasz najlepiej kucnąć lub stanąć w miejscu :)

To tyle :P

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

@UP To kurwa spoko.. biegnij i napierdalaj full-auto :) jak strzelamy nie poruszamy się do przodu tylko na boki.. wtedy celownik tak nie skacze :P

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

Jak Ci słabo idzie to graj spokojnie, nigdzie się nie śpiesz ;)

Celuj prosto na głowę i strzelaj krótkimi seriami. Lepiej dobrze przymierzyć i trafić

niż wystrzelać cały magazynek i trafić gościa w noge. Ja zawsze wolałem walkę na

pewien dystans jeżeli chodzi o ak, wtedy mogłem elegancko nacelować i strzelać.

Przeciwnik strasznie panikuje jak go trafisz i zaczyna strzelać jak leci i to jest plus dla Ciebie.

HBV27j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...