Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Team do tworzenia gry!

Marciohan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli to zły dział, to przepraszam. Mam dużo pomysłów na gry (piszę książki i jeszcze ta wyobraźnia :D) i potrzebna mi zgrana drużyna, która będzie zajmować się ich tworzeniem. Gry będą robione w FPS Creatorze. Taki zgrany zespół powinien stworzyć ładną grę nawet w takim programie. Więc tak:

JA - zajmuję się tworzeniem gry w FPS Creatorze. Wstawiam przeciwników, checkpoint itp.

POTRZEBNE SĄ NASTĘPUJĄCE OSOBY:

KOMPOZYTOR - osoba, która zrobi ładną muzykę do gry.

GRAFIK - albo coś takiego. Chodzi o zrobienie postaci, budynków, przedmiotów itp. Jeśli się nie znajdzie, to trudno. Sam będę robić.

To tyle. Naszym pierwszym projektem będzie gra Gwiezdne Wojny: Komandosi Republiki 2 Wataha Śmierci (ang. Star Wars: Republic Commandos 2 Dead Band). Wiem, że trza wykupić licencję od Georga Lucasa, ale to będzie gra free, którą zrobimy tylko po to, aby sprawdzić, czy się nadajemy. Damy ją na stronkach różnych, aby ludzie zobaczyli i pograli. Jeśli się im spodoba, to stworzymy własny świat, postacie itp. Jeśli interesuje was pierwszy projekt, to proszę:

Sterujemy jednym z Komandosów Republiki i musimy pokonać Watahę Śmierci (patrz serial Star Wars: Clone Wars). Będziemy latać statkami po planetach i pokonywać wspomnianą Watahę Śmierci. Zanim jednak do nich dotrzemy natkniemy się na potwory, łowców głów, droidy bojowe itp. Będzie możliwość walki w statkach!

To tyle na temat projektu. Jak już mówiłem będzie to pierwsza gra. Nie będziemy jej wydawać, ani sprzedawać. Po prostu będzie za free. Chyba, że będzie bardzo rozbudowana i świetna, to wtedy pomyślimy nad wydaniem :D Ale najpierw czekam na zgłoszenia.

LICZĘ NA ZGRANY TEAM!!! Aha i nazwę naszego team'u wymyślimy w pełnym składzie. Będziemy porozumiewać się przez GG w konferencjach. Czekam.

post-428478-0-04172400-1343495936.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...