Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dawn okradzione konto

TheHevenli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jakies pol roku temu ktos ukradl mi konto. Na tym koncie byl łuk z sp4. Pamietam jaki byl login i pierwszy email. Moge cos poradzic ? Zeby jakos odzyskac konto ? .

861a7b2a8fde426285af24d321d5cde4.0.gif
Opublikowano

na nostale masz opcje zapomnialem hasla klikasz i wpisujesz nick i email po czym sprawdzasz swój email oni wysyłają ci linka do zmiany hasła i masz zmienione hasło ;] Zmień sobie też adres email bo pewnie ten "hacker" chce zmienić twój email na swój ;) Powodzenia

wpr.png

Opublikowano

@Up ale ten co mi ukradl zmienil email. A wtedy bylo tak ze nie trzeba bylo czekac tygodnia na ponowne zmienienie emailu

861a7b2a8fde426285af24d321d5cde4.0.gif
Opublikowano

nie masz szansy odzyskania konta. Ewentualnie znjadź jego emaila ( powinieneś dostać jak został aktywowany ) i prubuj kombinować z hasłem

Opublikowano

Jak masz jakieś dowody że to konto twoje , np. screeny ale nie 1 tylko kilka , e-mail , nick , hasło jakieś dane bardziej ; ) żeby była pewność że to twoje to możesz spróbować napisać do supportu ale wątpię że coś się uda ; ) a tym bardziej jak się chciałeś wymienić kontami i on cię okradł.

A jak znasz jego e-mail to próbuj mu wbić na niego ;) - Nie kiedy złodzieje są tak naiwni że okradną ciebie a ty ich ;x nie potrafią kraść a się za to biorą ;D.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...