Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]DragonMT2

xVolturi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do graczy DragonMT2 takich co cos osiagneli wbili 160+ a wiec mam pytanie :

1.Jak na tym serwie szybko wbic niby 250? podobno da sie szybko i podobno serwer jest prostszy od PandoraMT2 i EliteMT2 tylko pod jakim względem?

2. Na tym serwerze nie leca sztabki 2/5/10kk tylko same 2kk a ludzie maja lepsze eq niz na Pandorce gdzie sa sztabki 2/5/10kk

i jak to mozliwe?

3.odpowiedzcie mi prosze beda duze + i lajki.

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Opublikowano

prostszy, ale nie ma juz co grac, topka wyrobiona, dużo noobów, oddalem konto 243lvl a zeby byc tam kimś trzeba w is z 300zł zamontować.. nie polecam

Opublikowano

Nie słuchaj tego idioty (sorry ale mówisz coś co nie ma popracia w faktach). Na Dragonie da się spokojnie wbić duży poziom, osiągając w między czasie dość dobre eq. Oczywiście IS pomaga, i to dość bardzo ale bez niego można osiągnąć te same efekty tylko w dłuższym czasie. Sztabki może nie lecą jak na Pandorze ale uwierz że ceny są tam przystosowane do dropu czyt. zbrojki które na Pandorze kosztują 1kkk na Dragonie z 200-300kk :) Więc serwer godny polecenia ale ja i tak najbardziej z tych wszystkich serwerów już bardziej rozpoznawalnych polecam i wielbię Elite. Może admnistracja nie wnosi dużo w życie gry ale dzięki temu jest tam w miarę porządnie. Teraz zaczęli ostro brać się do roboty.

Opublikowano

Qsta zaczalbym gre na Elite ale nie mam z kim grac i nie mam tam nic! poratował bys jakimis itemami? albo mas zjakas gildie ogarnietą?

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Opublikowano

Ja nie lubię tego serwera.Zacząłem grać i do 20lvla przestałem.Ja szczerze polecam wam LomaxMT2.

258241432985440392180.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...