Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co sie dzieje z moim lapkiem?

McWirtual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostaw go niech odpocznie, grafika sie przegrzewa.

Jesli po odpoczeciu (daj mu jakies 2 godziny) bedzie nadal to samo to znaczy ze grafika sie uszkodzila (zimne luty). Mozna to napsawic samemu albo oddac do sersiu (jakies 200zl wezma).

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Zostaw go niech odpocznie, grafika sie przegrzewa.

Jesli po odpoczeciu (daj mu jakies 2 godziny) bedzie nadal to samo to znaczy ze grafika sie uszkodzila (zimne luty). Mozna to napsawic samemu albo oddac do sersiu (jakies 200zl wezma).

cos z karta tak podejrzewalem.. (mialem tak samo w kompie najpierw malutkie paski pozniej ciecia zyletka wyjme z niego : ramy , dysk i sprzedam lub przloze do nowego;p

Opublikowano

to także objawy uszkodzenia pamięci , jak masz zintegrowaną trudniej to sprawdzić , jeśli sharing wymień tylko na jakiś czas pamięci

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Znajomy miał tak samo tylko że chwilę musiał pochodzić komputer albo musiał włączyć jakąś lepszą gierkę.

Wysłał kartę graficzną na gwarancję, dali mu nową i problem zniknął.

HBV27j.png

Opublikowano

Też tak miałem , w moim laptopie ale później karta wgl. nie chciała chodzić ! Nałożyłem nowej termopasty podziałał trochę i już się zepsuł , oczywiście mówię tylko jak było u mnie nie koniecznie u ciebie musi tak być ;) , a kartę można naprawić piekąc ją w piekarniku ;)

Cześć.

Opublikowano

a kartę można naprawić piekąc ją w piekarniku ;)

Słyszałem o tej metodzie tak zwana "na steka" luty sie roztapiaja i ponownie lutuja lub cos w tym rodzaju mojemu koledze to pomogło na gf 8600

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...