Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champion]Solotop/mid

DamCiWygrac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 4,2k IP

Zależy mi na: Dobrym solo topie albo midzie :P. Coś ciężkiego do skontrowania :P. Na topa myślałem nad Dariusem, Nautilusem, Yorickiem a na mida proszę o jakieś dobre postacie (oprócz Fizza i Branda).

Preferuję: Solo top/mid

Opublikowano

Na topa Yorick lub Renekton,z czego ten drugi jest przydatniejszy w tf z powodu AoE aka. OP ulti xD

Zaś na mida polecam Veigara.Tani;przydatny AoE stun w tf;może mieć 100 ap bez itemów,run,masterek.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Naut na solo cienko lepszy jungler jak dla mnie ja na topa polecam Yorika Tf 5 vs 6 co daje przewagę z dobrym bulidem jest tanki ad nie do zabicia i 100 % na wygranie solo

a na mida polecam Veigara lub galio

Veigar - Tani aoe stu kosmiczny dmg

Galio - Przydatny w tf op ult i dobry dmg i survi

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Kup ahri. Jeden z lepszych ap carry.

Taunt, dobry dmg z Q i E, mobilna, łatwo się gankuje inne linie. Polecam.

Opublikowano

Ja Ci polecę Swain'a, dość ciężki do skontrowania. Można nim iść na mida lub solo topa.

Plusy :

• wytrzymały
  • długo pozostaje na linii pasywka i ulti
  • CC
  • free "ignite"

Opublikowano

Ja Ci polecę Swain'a, dość ciężki do skontrowania. Można nim iść na mida lub solo topa.

Plusy :

• wytrzymały
  • długo pozostaje na linii pasywka i ulti
  • CC
  • free "ignite"

IMO najlepszy Damage Over Time, im dłużej jesteś przy przeciwniku tym więcej hp zjada. Jednakże cholernie manożerny

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

Powiem tyle, jeśli chodzi o carrowanie, to Yoricka sobie odpuść. Jego ulti polega na dobrym rzucaniu na ogarniętego AD Carry, który np. w solo q rzadko się zdarza :s Polecam Lee i Volibeara

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

A ja na Solo albo Mida polecę Talona

Mid - Dobry Counter Pick, system ucieczki. Nie mogę Ci on nim zbyt dużo powiedzieć bo grałem nim tylko w rotacji w której był dawno, ale weź go pod uwagę :)

Opublikowano

A ja powiem coś innego na mida polecam Ci LeBlanc op w early game, każdy prawie na combo leży i szczerzę, kosztuje tylko 3150 więc nie jest to ogromna suma :]

Opublikowano

No tak ale taka lb co ma zrobić w late ? Wyrzuci combo i musi uciekać. Chodzi mi o coś mocnego na topa, jungle albo mida :P. I mam takie wymagania jak wcześniej podałem :). Mam takie dylematy, że masakra :P. Interesuje mnie Lee na topa i jungle, Naut i Voli na jungle, Viktor na mida :P.

Opublikowano

Dobrze że powiedziałeś o Viktorze bo postać jest Świetna Po złożeniu Hexrdzenia:Śmierć, Rabadona i Butków Combo W+Q+E+R i przeciwnik znika :) Dzisiaj nim grałem i z Lasera ściągałem około 1000hp :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...