Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zareklamować kanał na youtube ?

pepe468

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. link nie działa

2. dodawaj codziennie nowy film poradnik/let's play a widzowie sami przyjdą

3. filmiki poradniki możesz wstawiać na mpc...

4. jak dodawałem np. film co tydzień film ,bo nie miałem czasu widzów wgl nie przybywało jak zacząłem dodawać filmy codziennie widzowie przychodzą

5. to muszą byc ciekawe materiały ciekawym materiałem nie jest: granie w minecraft i pokazywanie jak kopiemy węgiel i rąbiemy drzewa..

6. swoje filmy wstawiaj na inne fora np. robisz filmy minecraft znajdz fora o tej tematyce

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Weteran
Opublikowano

Możesz je reklamować za pieniądze, na specjalnie do tego przeznaczonych stronach.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Nagrywaj to co lubisz, widzowie sami z czasem przyjdą. Reklamuj np. na mpcforum.

Staraj się również, aby jakość twoich filmów była wysoka, i różniły się czymś od innych kanałów.

Mi wszystko przyszło z czasem, pamiętam jak nagrywałem dla 10, potem 100, no a dzisiaj stuknał 1k.

http://www.youtube.com/user/GameUnrealTV/

Opublikowano

Po pierwsze musisz nagrywać dobre materiały aby zyskiwać nowych subskrybentów.

Możesz się reklamować na różnych forach (np mpc) w specjalnie przeznaczonych do tego działach.

Są też opcje które stosują tylko matoły czyli wchodzenie do dupy tym co mają więcej subów ;)

HBV27j.png

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...