Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Counter Strike.

szwinguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tu: http://www.mpcforum....kacji-serwerow/

Jest napisane:

2. Publikacja powinna zawierać:

• IP
  • Nazwę moda
  • Platformę
  • Monitoring, bez nazwy forum w nim, np. mpcforum.pl

A więc proszę o zmianę/usunięcie tego, gdyż kilkaset sieci nie zmieni nazwy serwera z tego powodu - w tym na pewno nie moja.

Drugą sprawą jest to: http://www.mpcforum....zczenie-dzialu/

Czy dla moderatora ciężko jest sprawdzić 96 tematów w 2 działach, aby sprawdzić czy są aktywne linki?

Dla mnie to jest śmieszne.

Trzecią i chyba ostatnią sprawą jest dla mnie to: http://www.mpcforum....cforumpl-cs-16/

Na chuj? Tyle razy było to poruszane jak serwer cs. Serwer cs'a bardziej rozumiem niż ten klan.

I co? Zapewne będziecie się szczycić tagami *mpc* w nickach, które i tak wam nic nie dadzą.

Możliwość dołożenia do składki na serwer ?

Kokosz nie raz gadał że nie można ciągnąć chajsu od użytkowników.

Np. przez to mój serwer tu długo nie był.

"Opiekunami klanu są : Diablo, Wredna, Ja."

To chyba żart, dobra kłócił się nie będę.

Wredna - Domyślam się że nie zna się na grze, będzie miała na wszystko wyjebane czyli zgadzała się na wszystko jak się będą o coś pytać.

Ja - czyli lukalski - Jak dostał perma zapewne za obrażanie, durne posty to raczej coś o nim świadczy.

Jest nieodpowiedzialny co sam doświadczyłem. Dostęp do wszystkiego co ma, to ma jego młodszy brat śmierdziel.

Diablo - może coś się zna, miał na moim forum klan, który jakoś chodził, ale niezbyt - padł.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Powiem tak jestem w tej sprawie neutralny ale autor ma rację, żadna większa sieć nie zmieni nazwy. Chociaż skoro nie ma być reklamy na mpcforum to po prostu nie wklejajcie linków do GT w publikacji.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

reklama jak juz dotyczyc ma innego forum o tym samym temacie czyli o hackach itd. Do gier a reklama serwerowni cs-a nie jest reklamom przeciwnego forum

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

1. Zgadzam się.

2. No to od czego jest ten moderator ?

3. Było mówione wiele razy, że wyudzanie pieniędzy jest nie dozwolone.

A ten klan ? Tez mi super klan, moim zdaniem mogło by go nie być a kto by chciał i tak postawił by sobie prefix "MPC".

Tyle.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

"Wali nas to"

Dobrze jest, nie trzeba zmieniać tego.

Wypierdalaj do metina.

Jakaś zmiana jest potrzebna.

Hejcę, bo lubię. Nie cwaniacz, cześć.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Ok, ja Cię zadowolę, wróciłem dopiero co z urlopu dlatego nie miałem czasu napisać.

Moda mam od niedawna dlatego próbuję coś robić tam, bo wcześniejsi ludzie mieli tylko moda po to, żeby się nim szczycić na forum, przykładem jest Paweł_CS i Regman, w końcu permiki dostali i się skończyło.

Klan nie wypali to jest pewne, ale dałem wolną rękę lukalskiemu, on sprawę olał, to ja jego też oleję.

Co do regulaminu, zostanie to zmienione na dniach, ponieważ wszystko jest dyskutowane z administracją (sam niczego podejmować nie mogę), ponieważ cały system dodawania publikacji będzie zmieniany.

Pozdrawiam!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...