Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Boss

supermen16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo :) . Mam takie pytanko. Pojawił mi się na mapce jak grałem z kolegą boss Eye of Cthulhu . NIestety uciekł a zostało mu 261 hp .I tu się nakłania pytanie czy on wróci ? i jakby wrócił miał by full HP czy tylko to 261?.Bardzo prosze o odpowiedź.Dam plusika ^_^

1339164791-U406084.jpg
Opublikowano

Szansa na spawn Oka wynosi 33% każdej nocy dopóki go nie pokonacie :)

Będzie miał z powrotem 2800HP. Polecam zaopatrzyć się w shurikeny, tanie i efektywne.

Opublikowano

Eye of Cthulhu można stworzyć z 6 lensów przy ołtarzu ciemności

ja polecam zabić z ognistych strzał ;p

damjian.png

Opublikowano

ok zobaczymy co da się zrobić . Mam artefatk którym moge go przyzwać spróbuje go zabić;D

@EDIT:A moge go nawalac gwiadzkami z nifle starury i jak mi sie mana skończy z łuku ognistymi strzałami? Czy bardziej efektywne bedzie tylko strzelanie z łuku?

1339164791-U406084.jpg
Opublikowano
@EDIT:A moge go nawalac gwiadzkami z nifle starury i jak mi sie mana skończy z łuku ognistymi strzałami? Czy bardziej efektywne bedzie tylko strzelanie z łuku?
Chodzi o Starfury? Myślę, że będzie trochę lepsze, ale musisz dobrze trafiać :P Nawet gdy masz manę staraj się go utrzymać podpalonego (dodatkowe dmg ;))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...