Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MoltenMt2

JoseLuis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ludziska:)

Chciałbym was zaprosić na sympatyczny i zarazem konkretny server jakim jest MoltenMt2. GA stworzony podobny na Diamonie czy też Elite. Co do graczy jest duży skok w tyogdniu bywa od 350-540osób czyli dość sporo jak na wakacje i przy na nowo otwieranych serverach:) Server o stopniu trudności...hm jakby to powiedzieć nie jest za łatwy trzeba trochę ogarniać żeby mieć coś ciekawego w EQ ale do HARDa to mu jeszcze dużo brakuje:P GM no i tu są schody..."Harper" bo to jeden z głównych GMów raz robi OX za często i za dużo raz się opszucza może trzeba uszanować że też jest człowiekiem i ma wakacje. DT i tu jest problem jest mały bóg aczkolwiek słyszałem że DT działa w godzinach nocnych...ale jakoś trzeba server utrzymać co w tym przypadku robią GM na servie poprzez wystawienie szkat na IS. Mi to tam absolutnie nie przeszkadza jak jesteś ogarnięty zdołasz sobie skołować coś na 75lv;) Trochę teraz o bonusach...mamy do dyspozycji 1-5b praktycznie max min przy abs np.miecze to 8% max 15%/HP max to 3k/nie ma 6/7bonu;P Co na prawdę dodaje smaczku gry:D Jest 4 etapowy stopień ulepszania broni 65lv/80/90/125/160. Podejrzewam że w najbliższym czasie może coś się zmienić...Ja wykręce jakiś ładny filmik przedtsawiający grę od razu wrzucam go tu!

:D

REJSTRACJA:http://www.moltenmt2.pl/rejestracja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...