Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Slim trousers.

†

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Gdzie kupie tego typu spodnie w Polsce? Jak na razie od 2 lat kupuje je za granicą,lecz ceny są koszmarne 300/500$ dalej tak nie pociągnę.

Jak na razie odkryłem "podróbki" w w jednej z Rosyjskich sieci odzieży, który ma dwa sklepy w Polsce. Lecz to mi nie wystarcza. Oczywiście męskie. Jakieś propozycje?

Opublikowano

A CO TO ZA JAKIŚ PEDALSKI WYNALAZEK? SPODNIE TO SPODNIE.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Bywalec
Opublikowano

Wynalazek dla chłopców, którzy mają chude ręce i nogi. Jednym słowem, którzy posiadają w jakimś stopniu anoreksje.

Opublikowano

ZACZNIJ JEŚĆ JEDZENIE, KURWA.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

W każdej sieciowce w polskiej galerii (H&M, River Island, Zara i takie inne).. Przeciez jest masa takich spodni. A jak koniecznie chcesz kupowac za granica to dla obciecia kosztow polecam Primarka/Topman (w Polsce jeszcze nie otworzyli). Serio nie wiem gdzie Ty wynajdujesz spodnie za tyleset $, kurde.. odwiedzasz Harrodsa? xD

Ahh i taka rada modowa - nie przesadzaj z obcisłością, bo to troszku razi ^^

#don't care

Bywalec
Opublikowano

W tych sieciówkach co podałeś to są takie szerokie ;s. Wiszą na mnie. I właśnie nie chcę kupować zza granicy bo nudne się to już robi.

Opublikowano

Mam dwoch ekstremalnie chudych kumpli i znajdują na siebie spodnie ;o Szukaj oznaczenia slim/skinny (najlepiej z przedrostkiem 'super'), ale w modelach, ktore maja rozmiarowke na dlugosc i na szerokosc oddzielnie i bierz najmniejsze w jakie sie wcisniesz. Wielokrotnie widzialam tak male na szerokosc spodnie, ze zastanawialam sie kto takie w ogole wlozy na tylek :P A jak to nie pomoze/juz tak robiles, to zapraszam na zakupy ze mna xD

#don't care

Bywalec
Opublikowano

No to w takim razie jestem ślepy. Zazwyczaj jeżdżę do Bonarki City Center lub do Galerii Krakowskiej, potrafię spędzić w nich po 8 godzin, a i tak nic nie znajdę <lol2>.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...