Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] CF Fantasy

crossfireplay12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zarejestrowalem sie na tej stronie http://crossfire.fantasygames.to/ , pobralem CF`a i nie moge sie zalogowac.. zle haslo ! na emailu kodu weryfikacyjnego nie ma co robic ?

Kodu nie ma, ale moze przyjdzie, ale jak rejestorwalem sie na stronie to nie bylo ze Dziekujemy za rejestracje tylko ze Regitration Sucesuffly wiec moze przyjdzie ? Moze ktos sie rejestrowal i musial akcpetowac konto na poczcie ?

ew2x.png

" Nie ważne ile masz w łapie, ważne , że jesteś wariatem ! "

Gość patrykkos
Opublikowano

Do pytań dotyczących CF FG itp. służy subforum Inne Wersje.

Na przyszłość tam zakładaj temat.

Opublikowano

Konta nie trzeba aktywować przez mail'a i możliwe, że coś źle wpisałeś przy rejestracji .

Opublikowano

Wyskoczylo mi tokno Komunikatowe Windowsa - Registration Secsfuffly a po 2 jak jest ta mapa to my jestesmy na czerwono to moze dlatego ?

ew2x.png

Opublikowano

Wez lepiej sie naucz angielskiego -,- ta mapa pokazuje , że z8 ograniczyło zakładanie kont (tzn. nie można zakładać w niektórych krajach) ale to jest do Z8 !!

Zrób konto jeszcze raz i sprawdź

Opublikowano

wlasnie zrob drugie konto tez tak mialem lub przy zakladaniu wpisz swoj nick i sprawdz czy jest takie konto

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Wez lepiej sie naucz angielskiego -,- ta mapa pokazuje , że z8 ograniczyło zakładanie kont (tzn. nie można zakładać w niektórych krajach) ale to jest do Z8 !!

Zrób konto jeszcze raz i sprawdź

Popierwsze pisze to po to ponieważ gdybym nawet nie potrafil angielskiego to ktos mi pomoze.. a jesli Tobie to nie pasuje nie pisz :) a jesli znasz anglielski to wytlumacz ale bez kozaczenia :| dziekuje.

A po 2 jak mowicie zrobic swoj nick ? a moze podacie gdzie dokladnie sie rejestrowac bo ja wam podalem link i tam sie rejestrowalem.

Edit : Kurwa 3 konta i ani jedno nie dziala. !

ew2x.png

Opublikowano

a w nicku sprobuj normalne litery typu asdcxz nick i haslo podobne i zobacz

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

wiez ja mam w nicku litery i cyfry np. lod236 lub cos a nie ze np. W nicku fry-*a lub cos :P

nieregulaminowa sygna

Gość patrykkos
Opublikowano

@up Na forum wszelki obrót kontami czyli ich wymiana itp. są zakazane.

Na przyszłość pamiętaj :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...