Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]ECC: Poland is LIVE!

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Welcome to the European Challenger Circuit: Poland official event site. This will be your one-stop shop for the ECC: Poland live stream, match videos, schedule, brackets and articles live from the show floor.

ECC: Poland in a Nutshell

The ECC: Poland event is the last chance at Circuit Points for teams before the European Regional Finals at Gamescom. Four teams- Moscow Five, CLG.eu, SK Gaming, and Curse.eu - have already secured their spot in the regional finals, while newcomers Meet Your Makers Acer.pl, x6tence, and Mad Boys have their only shot at making it to Regionals. While Moscow Five have first place on the Circuit locked at this point, for teams CLG.eu, SK and Curse, it?s battle for second place and a bye into the quarter finals. For the new teams, anything less than 4th means they?ll face an additional qualifier match in order to get into the top 8.

With the Regional Finals as well as $40,000 in prizing at stake, ECC Poland will be one of the most important European Challenger Circuit events this year.

How the Tournament Works

The tournament is a two-stage event like many of the Intel Extreme Master?s events we?ve covered earlier this year. The first day is a group stage with two groups of four teams, where the top two teams of each group advance to the next round, while the bottom two teams are knocked out. Day two is a single-elimination bracket, starting with a best-of-three game Semi-Final round, with the winners advancing to the finals and the losers facing off in a third place match.

Below is a table for how Circuit points and prizing are distributed:

• 1st $15,000 ? 400 Circuit Points
  • 2nd $10,000 ? 200 Circuit Points
  • 3rd $5,000 ? 125 Circuit Points
  • 4th $2.800 ? 75 Circuit Points
  • 5th-6th $2,000 ? 50 Circuit Points
  • 7th-8th $1,600 ? 50 Circuit Points

What You?ll Find Here

With so much on the line for the players at ECC: Poland, we?re dispatching a full team to cover the event. Here on the site you?ll find news leading up to the event, the live stream video presented in HD for free, a full-schedule of matches, match recaps, interviews with players competing at the event, and videos-on-demand for every streamed match. Bookmark this page and catch all the action here at 10:00 local time Saturday, July 28th.

http://tournaments.l....com/ecc-poland

Chętnie bym Wam przetłumaczył lecz zaraz zbieram się na wesele, enjoy.

@tutaj macie po polsku.

http://www.esl.eu/pl/lol/ecc_poland/

w83od2.jpg

Opublikowano

Kazdy potrafi wejsc na strone lola, albo chociaz jak wlacza gre zobaczyc i kliknac, po co kopiowales i robiles niepotrzebny temat ?.

''chetnie bym wam przetłumaczył" łaske robisz?

Opublikowano

Zamknij pysk pierdolony kiki zjeborze pierdolony buraku z pola, ta nie pasuje mi twoj zjebany genetycznie pysk po ojcu i twoje idz sluchac rapu wypierdolcu matki matka cie miotla po pysku napierdala gdy spisz a sasiad na balkonie jebie w nocy spierdolino konska wieloryby cie kurwa robily.

RODZICE CIE W PLANACH NIE MIELI, PRZEZ PRZYPADEK POWSTAŁES

I NIE WYPIERDALAJ DO MNIE Z PYSKIEM BO MNIE WKURWIASZ

//Odpocznij.

Opublikowano

Zamknij pysk pierdolony kiki zjeborze pierdolony buraku z pola, ta nie pasuje mi twoj zjebany genetycznie pysk po ojcu i twoje idz sluchac rapu wypierdolcu matki matka cie miotla po pysku napierdala gdy spisz a sasiad na balkonie jebie w nocy spierdolino konska wieloryby cie kurwa robily.

RODZICE CIE W PLANACH NIE MIELI, PRZEZ PRZYPADEK POWSTAŁES

I NIE WYPIERDALAJ DO MNIE Z PYSKIEM BO MNIE WKURWIASZ

Yyyyyyy......Ile ty masz lat 5?

Ale dobra nvm...a ty Pro kiki Junior dzięki za info :).Np ja nie miałem czasu żeby to zobaczyć na stornie lol'a...

Opublikowano

Nie płakać że kiki temat napisał,ja wyjechałem i nie mam lola na telefonie czyli mogłem nie wiedzieć o tym.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

byłem dzisiaj dostałem kod na nasusa k-9, cholera była do wygrania czapka teemo, ale się nie załapałem ... ;x

Bum Bum Titiriti

Opublikowano

Wie ktoś może jaki był wynik meczu SK vs Acer? Niestety nie oglądałem, a niechce mi się szukać już;p

Opublikowano

@

ToBeatMe widzę 3/4 twój post I stwierdzam 0 kultury,nie wiem naprawdę czemu nie dostałeś jeszcze bana ...

Dzięki za info kiki ;]

ale zwalony nick -.-'' btw temat jest bezsensowny zwykle zaśmiecanie działu

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

@up

Grupa A:

MYM (Polska)

Acer (Polska)

SK Gaming (Europa)

Curse gaming ( Europa)

Grupa B:

Clg.eu ( Europa)

M5 (Rosja)

Elohell (Polska)

oceloteWorld (Hiszpania)

Z grupy A wyszło SK z drugiego, Curse z pierwszego

Grupa B dalej gra, zaraz 2 ostatnie mecze.

Opublikowano

To czyli totalna kompromitacja polskich druzyn ? Szkoda. Teraz bedzie jakis mecz. Gość pomylil typa z dziewczyną xD

Dlaczego kompromitacja? Właśnie to jest szansa na "pokazanie się".

Opublikowano

Powiem tak, od Mymu niczego specjalnego się nie spodziewałem, ale chłopcy z Team Acer w przed turniejowych wywiadach wypowiadali się, że są w stanie wyjść z grupy. Zaczęli od zwycięstwa, jednak po porażce z Curse został im mecz o wszystko z Sk, z którymi niestety przegrali. Natomiast EloHell bardzo dobrze radzili sobie z Moscow 5, jednak doświadczenie Rusków zrobiło swoje i wygrali ten mecz. EloHell wygrali z teamem z Hiszpanii i teraz grają z Clg, jeśli wygrają, ale M5 przegra z oceloteWorld to wychodzą z grupy, także żadnej kompromitacji nie ma, bo obydwie grupy bardzo trudne, i w obydwóch grupach nasi rodacy spotykali się z najlepszymi drużynami, dzięki

Opublikowano

Powiem że pierwszy dzień ECC nie był zły . Ludzi nie było aż tak dużo jak na innych gamingowych eventach . Nagrody i atrakcje fajne: K-9 Nasus , Zdjęcia z zawodnikami , kody na coinsy na elohell.net , koszulki , czapka teemo . Jedyny minus całego eventu był taki że po wyjściu z sali musiałeś stać ok. 30min w kolejce do ponownego wejścia na salę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...