Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Allods Online PL

Querto™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich graczy Allods PL. Podyskutujmy na temat gry, w czym jest lepsza od innych gier MMO-RPG , jej wady i zalety , najlepsze profki postaci , Liga czy Imperium. O nowinkach z gry ( co , jak , gdzie, dlaczego , po co itp... ). Pozdrawiam wszystkich i zachecam do pisania:). Jak wiadomo jest to nowa gra na polskim rynku " MMO RPG Online "

Opublikowano

Dla mnie Allods Online to zdecydowanie jedna z najlepszych gier na rynku F2P..Cholernie rozbudowana. Grałem już na EU, USA i aktualnie na PL serwerze (jako, że do premiery GW2 jeszcze prawie miesiąc..). Bardzo mnie cieszy, że taka gra dostała język polski.

Co mi się podoba w grze ? Piękna grafika, niezła muzyka..Sporo ciekawych klas, ogrom terenu, masa zabawy.

Szkoda, że gra nie jest P2P lub nawet B2P, może ten IS byłby bardziej skromniejszy, a tak to jak w grach F2P, zawsze osoba, która płaci ma jakąś tam przewagę..Co nie zmienia faktu, ze IS w grze nie jest tragiczny.

Opublikowano

Szkoda, że gra nie jest P2P lub nawet B2P, może ten IS byłby bardziej skromniejszy, a tak to jak w grach F2P, zawsze osoba, która płaci ma jakąś tam przewagę..Co nie zmienia faktu, ze IS w grze nie jest tragiczny.

W sumie masz racje tak samo jak Metin2 , sprawdzałem z ciekawości co jest w tym IS i ujdzie:P nawet ujdzie. Jak narazie gram cały czas zobaczymy czy wciągnie:).

Opublikowano

Znalazłem fajne zadanie, za które dostałem 1 kadzidło+10 karmy dla wierzchowca:P. Ciekawe czy można go powtarzać raz dziennie :P.

Opublikowano

Skoro dyskusja no to dyskutujmy ;> Moim zdaniem Allods to gra z potencjałem, ma wiele zajebistych opcji, grafika ma swój styl i jest przyjemna dla oka. Irytuje mnie tylko expienie, autorzy chyba nie chcieli stawiać na ubijanie mobów, ale wkońcu ta gra opiera się na zdobywaniu kolejnych to poziomów aby ubrać nowe przedmioty i wkroczyć w nowe krainy. Zabijanie mobów nic nam nie da, zostają tylko zadania które się nudzą! Ile razy próbowałem dłużej w to pograć (liga i imperium) to gra kończyła się po kilkudziesięciu misjach w mieście po wioskach startowych, a gdzie tam dopiero biegać tam i spowrotem dalej i dalej. Szkoda bo mam ochotę pograć ;x ale to nie dla mnie :( W Allodsa gram od skromnych początków, zawsze pojawia się dylemat dot. jakiegoś MMORPG'a, pada na Allods bo to przecież była zajebista gra, i kończy się ;> i takie kółko aż do teraz 8S

Opublikowano

Po tygodniu grania i poznawania gry powiem wam ze spodobała mi się i to bardzo. Jesli chodzi o eq z questów to nie do konca tak jest:0. w zasadzie to dopiero poznaje ta gre. Ale jest bardzo fajnie wszystko opisane i w ogóle. Aministracja widac ze dba o graczy a z mojego punktu widzenia jest ich coraz wiecej. Pozdrawiam i zapraszam do wspólnej gry.

Opublikowano

Teraz krąży jakaś plotka , że maja zamykać serwer .... ale nie wiem czy to prawda . co do gry jest zajeb*****

1 minus to jest to , że nie mozna cofać skiliiza free po 16 lvl ;( Nowa gra , nowi gracze nie do końca wiedzą jak dobrze rozłozyc swoje staty i Um .

2 minus to jest to , że administracja oszukuje ludzi z tymi -90 % na wszystko . Ceny są takie same jak po wystartowaniu serwera i nic się nie zmieniło .

Po za tym wszystko jest dobrze ;)

L7VaIos.jpg

Uczeń
Opublikowano

UP

Jak najbardziej można rozdać skille jeszcze raz po 16 lvlu ale nie za darmo jakiś przedmiot w IS kupujesz nie pamietam już jaki ale u tego NPC jest napisane co jest potrzebne ;) pozdrawiam

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

Teraz krąży jakaś plotka , że maja zamykać serwer .... ale nie wiem czy to prawda . co do gry jest zajeb*****

Zajebista ? Nie musisz tego cenzurować bo to nie przekleństwo.

TEP nie padnie, to tylko plotka, serwer ma się dobrze.

1 minus to jest to , że nie mozna cofać skilii po 16 lvl ;( Nowa gra , nowi gracze nie do końca wiedzą jak dobrze rozłozyc swoje staty i Um .

W Internecie jest sporo build`ów do wszystkich klas, sam szukałem pod Tropiciela.

2 minus to jest to , że administracja oszukuje ludzi z tymi -90 % na wszystko . Ceny są takie same jak po wystartowaniu serwera i nic się nie zmieniło .

Mam to komentować ??

Opublikowano

Zajebista ? Nie musisz tego cenzurować bo to nie przekleństwo.

Nie musze ale chce . Będę pisać w taki sposób na jaki bd mieć ochotę.:)

TEP nie padnie, to tylko plotka, serwer ma się dobrze.

Przecież napisałam , że plotka :) To dobrze , że ma się dobrze. :))))

W Internecie jest sporo build`ów do wszystkich klas, sam szukałem pod Tropiciela.

Tak jak napisał eOn można cofać tylko i wyłącznie jak siem kupi z IS cofanie um . Chodziło mi , że nie można cofać za darmo w grze kiedy sie chce :))

Mam to komentować ??

Nom komentuj sobie :)

L7VaIos.jpg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...