Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bota do gry przeglądarkowej [S&f]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym od was wyłudzić takiego hacka który może mi dodać pieniędzy w grze przeglądarkowej SHAKES & FIDGET Chodzi tu o zwykłe monety które można po prostu zdobyć ;) ,wiem że taki istnieje ale jest dla mnie zbyt skomplikowany ;) , jeżeli owego byście mieli wrzucajcie na speedyshare.com ,( wrzuca się za darmo ;D )

z góry dzięki :rolleyes:

Opublikowano

jeśli się nei mylę to ten temat powinien być gdzieś indziej, np tutaj :http://www.mpcforum.pl/forum/292-shakes-%26-fidget/

76561198041126039.png

"Zwycięzcy nikt nie będzie się pytał, czy mówił prawdę." Adolf Hitler

Opublikowano

jeśli się nei mylę to ten temat powinien być gdzieś indziej, np tutaj :http://www.mpcforum.pl/forum/292-shakes-%26-fidget/

Jeśli się nie myle to nie jesteś moderatorem

Zbieram Like ;D

Daj Jednego ;P

Opublikowano

niema takich cheatow ;f na yt jest pelno takich bajek ;x ze maja np teraz tyle a potem w paincie dodają cyferki ;f

Kradne , gwalce i zabijam

azwgvn.png

Opublikowano

Masz racje nie ma takiego czegoś Cheaty i Chacki tworzą twórcy gry kiedy gra robi się nudna. Hackców niema i nie będzie. Pozdrawiam ;)

Pisz pomoge w sprawie LoL'a ;) Zapraszam na PBE i na GLOBAL ;)

Opublikowano

zrozumcie to wreszczie ! nie ma takich "hackow" Istnieja tylko boty ktore wykonuja za nas czynnosci związane z gra a nie zmieniaja wartosci w grze.

Włam sie na sql sf i bedziesz mial 99999 monet

4758463064.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...