Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z crossfire

ThePerzot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was mam 2 problemy z grą...

1. Gdy wchodzę na jakąś mapę to mam "lagi" myszki i klawiatury. Czyli coś wolniej reaguje. Myszka przycina itp.. lagów w grze nie mam (ping 50), tak samo z FPS'ami (100 FPS). Kiedyś już tak było to wystarczyło że wyłączyłem ScreenShootera i osłony w Avascie a teraz to nie pomaga :/

2. Wiecie może jak grać w małym oknie w CF'a ? Menu gry mam w małym oknie ale gdy wchodzę na jakąś mapę to zmienia się na duże :/ Wiecie co zrobić żeby mapy i sama gra była w małym oknie ?

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Gość patrykkos
Opublikowano

1. Zainstaluj grę na innym dysku bo też tak miałem :P

2. To masz w ustawieniach. W opcjach masz full screen i jest jeszcze opcja grania w małym oknie tylko nie pamiętam jak się nazywa (zaznacz tą obok full screen)

;)

Opublikowano

1. Tak zrobiłem, miałem grę na dysku D to teraz mam na C i nic :/

2. Mam zaznaczone Windows coś tam.. ale wtedy tyko menu jest w małym oknie a gdy wlacza sie jakas mapa to zmienia sie na duze :/

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

Opublikowano

Wszystko podczas gry jest wyłączony. GameBooster raczej nie będzie potrzebny bo FPS'ow mam aż za dużo :P

r718w5.png

Opublikowano

Z myszką i klawiaturą wszystko jest ok.. dzieje się tak tylko w grze :O

r718w5.png

Gość patrykkos
Opublikowano

Bardzo dożo osób tak ma :P

W menadżerze zadań ustaw crossfire.exe na priorytet niski i problem powinien ustąpić

;)

Opublikowano

Ok spróbuje :) Mógłbyś jeszcze poradzić coś na temat 2 pytania ?

r718w5.png

Gość patrykkos
Opublikowano

Z tym akurat nie wiem...

Jeżeli masz ustawione małe okno to powinieneś takie mieć. Nie wiem w czym problem

;) Trochę dziwne. To się chyba nazywa Window mode :P

Opublikowano

No właśnie :D Logowanie, wybór roomów itp są w małym oknie :) Kiedy klikam "Join" to automatycznie zmienia się na duże :)

Mógłbyś zobaczyć czy u ciebie też tak jest ?

r718w5.png

Gość patrykkos
Opublikowano

U mnie jest wszystko normalnie

;)

Sprawdzałem na laptopie i PC :P

Opublikowano

Ok powiedz mi jeszcze jaka masz rozdzielczość pulpitu i jaką masz w crossfire

r718w5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...