Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Czat - nie działa szept

Ketrab99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z CHATEM nie mogę nic mówić nawet jak naciśnę T lub nawet gdy chem z kimś pogadać szeptem oni mówią a ja nie mogę pisać a klawiatura jest OK :) bo jak nie widać teraz piszę a w NFS WORLD nie mogę pomóżnie daje LAJKI :)

ZBIERAM LIKE !!!!!!

Opublikowano

Akurat cały czat jest teraz wyłączony i możesz tylko gadać poprzez Szept i grupę.Mówiąc naciskając T możesz tylko jak jesteś w grupie do tego jak nie działa to zmień w ustawieniach - dźwięk.Jak chcesz przez szept to naciskasz na gościa i dajesz szept i piszesz i enter.Możesz masz problem z netem,wyłącz zaporę i antywira,zainstaluj NET Fremawork 2.0 jak nie masz.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

mam WSZYSTKO wiem że CHAT niest wyłączony tylko ja nawet szeptem nie mogę i nie mogę mówić przez MIKRO kiedyś gadałem przez szept i rozmowę a tera nie mogę :(

ZBIERAM LIKE !!!!!!

Opublikowano

mozesz tylko dziala w strasznie zwolnionym tempie wiem bo ostatnio tez tak mam. Zobacz czy czasami nie zostawiasz wlaczonego hacka bo on wlancza sam czasami nitro itp. i nie da sie czasami przez niego na czacie pisac poprzez jego klikanie ( jakie wystepuje po wcisnieciu przyciska go w RTDBot)

mr2xd.png
Opublikowano

OK pisać szeptem mogę wina była BOT-A ale za to ja wyłącze wszystko HACKI BOTY itp. to nadal nie mogę mówić z kolegami :( gadam tylko przez SKAYPA ale przez NFS WORLD nie mogę

ZBIERAM LIKE !!!!!!

Opublikowano

wejdz w ustawienia>>>czatglosowy i tam sprawdz.

PS. mozesz daj lajk jak pomoglem :)

mr2xd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...