Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 0 zapowiedzi Co jest ?

AvirO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no już ludzie mają dosyć tych ataków i utrzymywania serwerów. Nikomu się ogólnie nie chce robić serwerów nna 1 dzień. Może się to zmieni.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Przydalo by sie mialem nadzieje na jakis serwer easy na cale wakacje a tu juz polowa i dupa , albo rozczarowanie albo nie wystartowal..

Taki glador/eruris/diamond czy cos z jakimis nowosciami od 0 gdzie bedzie wieczorami po 500 osob + online. Pomarzyc mozna.

Opublikowano

Eassy easy srasy dupasy!

A hard też jest fajny! Tylko dobrze pozmieniany tak jak był stary metin2 x-world.

Dajcie spokój z tym eaasy;/

Bywalec
Opublikowano

Właściciele dedyków obiecywali multum serwerów,lecz nikt się nie wywiązał z obietnicy. Ponad 60% serwerów pada przy starcie lub po kilku dniach, z powodu dużej ilości błędów. Teraz najstabilniejsze są tylko stare serwery,lub nowe HARDy. Ja czekam na jakiś dobry Medium/Easy od początku Czerwca i doczekać się nie mogę. Bywa. Life is Brutal. Zostało nam tylko życzyć powodzenia przy najbliższych nowych projektach.

Opublikowano

Dużo było zapowiedzi z czego 2/3 serwerów nie wystartowało bądź po 1-2 dniach off.

Również czekam na dobre medium bądź medium/easy.

Niestety to Polska więc na czekaniach może się skończyć.

Ostatnio zauważyłam, że serwery powstają robione przez mało doświadczone osoby, które mają słomiasty zapał w nadziei licząc na zysk na wakacje.

Oby to się zmieniło jak najszybciej.

Opublikowano

Jutro będzie zapowiedź azathia.com- strona i forum już gotowe.

Serwer z klimatów longju a także polskich (Longju2, Tiveria itp)

Nie czekaj - zagraj już dzisiaj !

Opublikowano

Gra Metin2 zaczyna się już niestety kończyc ... Większośc ludzi sie już nudzi, nie ma takiej grywalności jak np : 2 lata temu ;/

8f6f6f7689734103.jpg

Opublikowano

Gra Metin2 zaczyna się już niestety kończyc ... Większośc ludzi sie już nudzi, nie ma takiej grywalności jak np : 2 lata temu ;/

wlasnie tak. ale ja sb myslalem o tym dla czego tak jest?

wezmy hardy:

fajna rzecz ale znow sam exp to nuda

4funy/easy:

za duzo dodatkow albo inaczej gowna

PL global:

exp boty ludzi wykonczyly. nigdy privy ni byly tak popularne dopuki nie wpadly boty na globala;]

jak naprawde szukacie czegos na nude podpowiadam zrobic jak ja kupic za 19zl na exone.pl malego vps i w 10 osob sb spokojnie pograc pobawic GMami itp. ja tak mam bo mam kompa niepotrzebnego 1,5GB ramu procek 2,4GHz dysk 120GB tylko z elacze max 5MB ale dla 2 osob wystarczy i wiecej mi nie trzeba. fakt metin2 sie kaczy bo "ludzie" przestaja grac a wchodza na ich miejsce "dzieci". duzo serwow upada bo sa pod zarobek nastawione a nie sa dopracowane na to by gralo na nich 100 osob...

Opublikowano

Ja czekam na coś jak Celestial - World . Server w sam raz dla mnie . Easy , exp łatwy tylko na kilku lvlach jest troszeczkę trudniej ,

Opublikowano

Porazka z tymi serwerami w tym miesiacu ;x ja bym sobie zagral na serwie cos takiego jak NevrasT i Cavalos tym pierwszym co byl na przelomie 2010/2011 to byl serwer yangbug 1000 osob online wypady na dt ehhh to byl serwer fajnie jakby wystartowal taki NevrasT albo Cavalos reaktywacja pieknie by bylo;c

98422928869820234240.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...