Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy zagral bys na takim serwie ? zapraszam do odpowiedzi

szogun5555

Czy zagral bys na takim serwie  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tak.

• Nie.
      6
    • Zrob najpierw go na hamachi na sprawdzenie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mialem ostatnio pare pomyslow na nowego serwa i jednym z nich jest zrobienie serwa takiego jaki byl global w roku 2008r , gdy wg mnie byl najlepszy ale mniejsza z tym , exp taki sam czyli 100% moze 150% , yang tak samo . Bony tez jak na PL ,noramlny drop ulepszaczy jak na glogalu, ale zastapil bym cale eq od zbroi na 1lv tarczy itd po stalki ,party,truty nowym eq ktore mozna spotkac na nowych prywatnych serwerch wzrorwal bym sie na moim aktualnym serwie hamachi , rykox v2 , Denmark , Glador itd. to by wg mnie zachecalo do gry z fajnymi zbrojkami i broniami . To jest tylko 1 z pomyslow mam ich jeszcze dziesiatki (jestem marzycielem ^_^) , oraz szukam juz osoby ktora zna sie na 3D i byla by bizuteria w 3D moze tarcze by sie tez jakos udalo zamontowac np na plecach a u Woja z 1reka i sura na rece ? , ale sporo pracy przedemna to tylko propozycja

Opublikowano

no moze by sie dalo ale robilbys to rok a serw i tak molgby nie wypalic ;/

wiec radze nie robic tych 3D tylko zrob wlasnie nowe eq raty np o 5% wieksze od PL zeby ulepszacze byly ale np do +6 90% na ulepszenie

oto moje zdanie :P

Opublikowano

no moze by sie dalo ale robilbys to rok a serw i tak molgby nie wypalic ;/

wiec radze nie robic tych 3D tylko zrob wlasnie nowe eq raty np o 5% wieksze od PL zeby ulepszacze byly ale np do +6 90% na ulepszenie

oto moje zdanie :P

Nom po pewnym czasie stwierdzilem ze all bizu 3d to troche bezsens , wystarczy hełm albo nowe fryzury

Opublikowano
Opublikowano

fryzury ...

Metin to Metin a nie Lol czy cos

pomysl fajny ale po cio 1000000 nowosci ? starczy7loby tylko do Trytona

Wlasnie o to chodzi za kazdy moze sb zrobic serwa 100% pl z roznica expa tylko , i nie mam zamiaru dawac dziesiatek broni czy zbroi tylko zastapic podstawowe eq na fajniejsze np zamiast Mnisiej byla by jakas stalka rykox . Moze bedzie o jedna czy 2 bronie wiecej niz na PL nie wiecej . Dzis bede zbieral materialy na postawienie , jezeli chcecie mozecie mi dawaj linki z fajnymi zbrojkami , broniami lub bizu .

Opublikowano

zrob glob ala z 2008r z :

bonami i zmianami u NPC oraz ku i kamienie duchowe, nic wiecje nie trzeba;] i masz 5k graczy jak nic. tylko tzeba w to zainswestowac na start. nie dodawaj zadnego gownianego EQ ani lv 127 ani 255

Opublikowano

Ja radzę brać mąkę z innego młyna. Robienie tarczy i innych bzdet tak jak już to kolega wyżej powiedział "głupota" bo jeśli ktoś chce grać w Metina to gra w Metina a nie Simsy (z twoich pomysłów wynika że chcesz aby można było ingerować do wyglądy bohatera). Zrób po prostu Metin z plikami z 2008r. dodaj może 10%na drop, expi i ulepszanie. Dodaj jakieś potki ewentyalnie ale eq zostaw. Maxymalny poziom 99. Może jedna mała mapka od 70lv gdzie byłyby potworki z V2 aby ludzie z już jakimś levelem nie walczyli o spoty cały czas zamiast expić. Może dodaj kilka misji i to wszystko. Ja na takim serwerze bym na pewno zagrał.

@edit I nie dodawaj pierścieni teleportacji. Fajniej było jak podczas jazdy na koniku można było spotkać czasem metina i go sobie ubić.

Opublikowano

Bezsensu z tymi broniami i itemami.

Szczerze to mi się rzygać chcę od tych wszystkich nowych broni i zbroi.

Najchętniej bym zagrał na serwerze z 1 bronią po tej na 65 i 1 ew. 2 zbroje po stalce ;)

Ale te pomysły to masz naprawdę dziwne, jak kolega napisał - zmień dilera :D

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Bezsensu z tymi broniami i itemami.

Szczerze to mi się rzygać chcę od tych wszystkich nowych broni i zbroi.

Najchętniej bym zagrał na serwerze z 1 bronią po tej na 65 i 1 ew. 2 zbroje po stalce ;)

Ale te pomysły to masz naprawdę dziwne, jak kolega napisał - zmień dilera :D

Ja jestem marzycielem ^_^ , ja nie dodaje zbroi i broni po 65 moze 1 mac tylko podmianiam reszte .

Opublikowano

Najpierw zrób porządny serwer hamachi a potem próbuj dalej... Ale jak już chcesz to bym zagrał na takowym... Bony mogą być... Bez 5 bonu... 67 u NPC za 10 yang wraz ze zmianką... Może być silny i abs na klase w 67... No i jeden epik po broni 65 i stalce... Zrób takiego hamachi to zobaczysz, że dosyć luda zagra... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...