Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]zarabianie na hazardzie

anzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

ostatnio zaczolem bawic sie w hazard . Mam narazie malo kasy bo zaczynam a wydalem kase juz na pacca to nie bd wydawac na cc na allegro albo innych portalach .

1. Czy jest jakis schemat aby nie stracic hodzi o to ze jak przegram to np. Next bedzie x2 wieksze

2. Jak sie gra kostka na kostke bo widzialem ze niektorzy tak graja .

3. Czy warto grac jak sie straci i jest sie na minusie powiedzmy 1k-2k

Opublikowano

1. http://lmgtfy.com/?q...c Hazard Kostka

2. Rzuca się przedmioty na środek (musicie się dogadać i każdy coś rzuca), kto wyrzuci więcej oczek w danej ilości rzutów - ten zgarnia oba przedmioty.

Oczywiście istnieje tu duże ryzyko, że cię oszuka więc sposób do dupy.

3. Jak Ty chcesz grać o takie grosze do tego nie mając np. 3cc to nawet nie trać czasu.

Do gry potrzebny jest jak najwyzszy poziom, bo jak wiadomo taka osoba ma z góry większy respekt oraz zachęta czyli przedmiot np. softy lub coś o zbliżonej wartości.

Opublikowano

1 i 3 chyba nie zrozumiales albo zle napisalem bo wiem jak sie gra kostka pytalem o schemat jak wygrac czyli po ile obstawiac , i 3 dopiero zaczynam dopiero hazard wiec niemam kasy sporo mam cos okolo 3cc :P ale mi chodzi i fakt ze jak saldo moich wygranych jest ujemne czyli ze przegrywam to czy grac dalej

a 2 to zalezy od ludzi z polakami takimi ktorych znam to moge zagrac :P ale z brazolami to juz chyba nie xD

Opublikowano

graja po 1k to za duzo nie zarobisz w kostke sie gra po 5-10cc+ inaczej to bez sens, lepiej sobie kupuj smieci w markecie i je selaj dalej polecam (nikt cie nie oszuka) + mozesz kupowac wszystko np ja mam okolo 40 pozycji kupujacych daje ci to po 50k minimum dziennie :)

oczywiscie sa dni kiedy mozna zarobic 500k (efekt czarnego czwartku- gieldowego) po odkryciu buga z silkami dzien wczensiej udalo mi sie selnac 170 silków po 9.8k na drugi dzien afera z bugiem noby selaja silki za bez cen(6k) bo sie bali ze cena spadnie... sami do tego doprowadzajac oczywiscie... jak przystalo na dobrego biznesmana trzeba bylo ich kupic ile sie da :D trzymasz je 1-2miesiace i jestes zarobiony po 150% tada:D

wiec nie bawe sie w hazard bo jesli sie z tym nie urodziles tylko cie "wyr***ja" i zostaniesz ze swoja kostka :)

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

heh to jest roznie z kostka ja jak gralem to laska byla porwadzaca w grze i uniej obstawiali jeden typ przegral 1500kk a jeszcze inny wygral 500kk okolo bo gral ciagle o 10-20cc to zalezy od szczescia albo tez taki 47 ms na pocz. Gral z wiara o 1k teraz on rzuca kostka i zarabia full kasy . A ja chandluje tylko czasami wiara robi takie rzeczy ze jak ja wystawie rotten poce do kupna za 25 to koles kupuje 3k za 29gp sztuke a to sie nie oplaca bo dostaje grosze spowrotem ( 29 * 3000 = 87000 ) czyli na wkladzie 8,7cc zarabia 3k to raczej glupie i nie oplacalne ja zawsze jak skupuje to daje 2/3 ceny ewentualnie jak wymaga sytuacja to nawet 5/6

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...