Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl Vs Diablo 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam pytanie do was. Ostatnio zebrałem nawet sporą sumkę pieniędzy i nie wiem co zrobić , a mianowicie kupić D III czy raczej grać na metku polskim i wydać w IS'a .

Prosze was o pomoc.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Kupiłabym na Diablo III.

Słyszałam że bardzo fajna gra, tak więc na pewno nie znudziłbyś się.

Kolega nawet mówił, że gra jest rewelacyjna.

Pozdrawiam.

Opublikowano

jak można porównywać dwie różne gry? LoL to tak jak by porównać piernik do wiatraka.. Metin2 to Gra mmmorpg a diablo 3 to gra rpg- slash..

Wybrałbym diablo 3 bo w metina grają same gimbusy.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

NIE WYDAWAJ KASY NA IS NA PL'U. Na globalu już nie zarobisz tyle co wcześniej więc ta kasa będzie wydana w błoto. Kup Diablo III.

Opublikowano

Nie wydawaj na metina, wydawanie na tą grę jest równoznaczne z wyjebaniem kasy w błoto.

Teraz nikt nie gra w metina (no chyba że na privach). Zamiast ładować is'a już lepiej kup sobie coś co Ci się tam podoba.

Jeżeli już chcesz wybierać między tymi dwoma to lepiej kup diablo. Swoją drogą to ja zostawiłbym tą kasę jeżeli nie wiem co z nią zrobić.

Mówię całkiem serio, nie jesteś pewien co chcesz to nie kupuj nic. Kasa Ci zostanie a może przyda Ci się na coś innego ;)

HBV27j.png

Opublikowano

Zdecydowanie Diablo III jak można porównać jedno do drugiego...

Swojego czasu też grałem w metina wydałem kase na 2 x dropa i co dropłem to spaliłem bardzo irytująca gra.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Diablo 3 :)

Zajebista grywalność, grafika, nie ma dużej ilości gimbusków :)

Metek

teraz - syf. wszystko upadło. 99% dzieci neo, które tylko psują ci fajny klimat.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Nie porównuj takich gier.. Na metina wydasz i Ci się znudzi i co ? A diablo to jest klasyka sama w sobie, drogie bo drogie ale jaka grywalność ;)

Opublikowano

z dwojga złego lepiej wydać na diablo, ale najpierw zdobądź sobie guest passa i zobacz czy Ci się podoba, wg mnie dupy nie urywa

fs_overall.png

Opublikowano

Nie lubie obydwu gier ale jak bym miał wybierać to oczywiście że DIablo III na metina nie warto kasy marnować

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...