Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diamond Craft [Survival] [Frakcje] [premium:Nie] [PvP:Tak] [wl:Nie] [serwer:Dedykowany]

Madziunia17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku jest tysiące serwerów nie używam tylko sam na nią wczoraj wpadłem, pomyślalem nad nazwą i wymyśliło mi się. TYLE ;)

Ktoś kto się zna na pluginach zapraszam gg 8498461 albo na serwer, bardzo potrzebujemy kogoś kto skonfiguruje permissionsEX i pomoże przy innych pluginach.

Opublikowano

Pisze, że jest 40 slotów, a jest 10... W dodatku nikt nie gra przy czym nawet mi się nie chce wchodzić (Głownie chodzi o sloty)

Wbiłem i żaluje. Nic na spawnie prócz tabliczek, przy czym vip na serwerze ''prawdziwy survival'' ma:

Pakiet EXPA i enchanting,

Sethome,

Back,

Sethome nie jest potrzebne gdyż są gildie, serwer jest lipny i padnie maks. po miesiącu :)

Daj lajka, to wspomoże...

Opublikowano

Wow, 4 osoby. W temacie pisze, że jest 40 slotów, a ty chcesz zmienić na 30? Jejciu, grają, zaraz się wylogują. Nie polecam i tyle. Admin na 100% nie jest pełnoletni :)

Tylko ludzmi się wytłmaczyłeś, a reszta to co?:D

Daj lajka, to wspomoże...

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA NIE MOZNA JESC JEDZENIA nie mozna budowac cuboid na caly swiat a to survival z frakcjami

pisze 40 slotow a sa marne 10

ZENADA

Opublikowano

Był błąd z permissionsex już naprawione można budować można jeść można wszystko a co do slotów patrz wyżej.

Jak się nie podoba to wyjdź a nie płaczesz jak dziekco.

Wszystko już działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...