Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Strzalki

RuSs3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli nie widzisz tych świetlnych barier wokół wytyczonej trasy?

Mówisz, że "wznowiłeś" grę w Worlda, czyli wcześniej było ok?

Masz teraz gorszy sprzęt niż wtedy?

Hmm, ściągnij i zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej oraz zaaktualizuj DirectX.

Opublikowano

Czyli nie widzisz tych świetlnych barier wokół wytyczonej trasy?

Mówisz, że "wznowiłeś" grę w Worlda, czyli wcześniej było ok?

Masz teraz gorszy sprzęt niż wtedy?

Hmm, ściągnij i zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej oraz zaaktualizuj DirectX.

tak ... nie widze ich

wznowilem bo wczesniej gralem na laptopie z Zintegrowana grafika w metinie mialem cos okolo 50 FPS czy World of Tanks

tutaj mam karte 256mb 1gb ram proc 3.0 z tego co wiem powinno dzialac . Wszystko jest na Minimalnych detalach jak biore Srednie dziala :D

dodam ze widze nawet kola samochodu tzn. widze samochod a w nim kola :D duzo to ulatwia , chyba ze zrobili takie cos nie wiem.

Opublikowano

Jeżeli grasz na minimalnych detalach to właśnie strzałek brakuje bo jak ja ustawiłem minimalne to ich nie było :D

Opublikowano

A masz tak w każdej grze czy tylko w NFS World? Bo może zbliża się koniec Twojej karty.

tzn. jak gram np w NFS U2 i ustawie na Max to kolorowe all jest ze nie ma nic widac ale to wina kartyy bo za slaba .. karta chodzi swietnie nic sie nie Pieprzy :D jak na 256mb nie narzekam :)

Jeżeli grasz na minimalnych detalach to właśnie strzałek brakuje bo jak ja ustawiłem minimalne to ich nie było :D

dzieki ziomek .. Limit lajkow :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...