Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Brak niektórych grafik

vakkq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam następujące problemy:

1)nie widzę konturu wózka i innych celów misjii

2)bronie nie błyszczą (brak cieni??)

Ogólnie chodzi mi o to że chciałbym przywrócić Domyślne ustawienia grafiki i ustaiwnia zaaw.

Opublikowano

Sprawdź spójność plików gry. Albo po prostu wywal folder .../Steam/steamapps/*nazwa_usera*/team fortress 2

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Jak to sprawdzić??

P.S.: Jak usunę ten folder to mi się TF od nowa zacznie pobierać a ja mam wolny internet

A i trochę nie na temat dlaczego dostałem ostrzeżenie ((jestem nowy))

Opublikowano

Klikasz na Steamie prawym na Team Fortress 2 ---> Własciwości ---> Pliki lokalne ---> Sprawdź spójność plików gry. Przy okazji możesz je zdefragmentować.

Jeśli usuniesz folder może pobrać kilka plików, ale nie całą grę.

Ostrzeżenie dostałeś za odkopanie tematu, w którym nikt nie udzielał się od 30 dni.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Zdefragmentowałem już i teraz zobacze co się stanie a i jeszcze coś ja mam 2 oddzielne foldery albo: H:/steamapps albo: H:/steam O co chodzi?

Opublikowano

Problem jest nadal :(

P.S.: Jak grałem u kolegi (na tych samych ustawieniach ,bo na tym samym komcie) to wszystko było dobrze

P.S.S: W tym folderze steam są tylko takie foldery: cached i games a ten folder team fortress 2 to jest tu: H:/steamapps/vakkq/team fortress 2

P.S.S.S: jesli można usunąć folder Team fortress 2 to w jakim folderze będzie cała reszta gry i czy przy usuwaniu strace wszystkie moje mapy?

Ten kolega ma taki sam system jak ja (win XP)

Opublikowano

Reszta gry będzie w folderze steamapps. Mapy stracisz. A z tego, co widzę masz coś mocno porypane z folderem instalacji Steama.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Wywaliłeś ten folder? Jak tak i nic, to sprawdź, czy masz aktualne stery do karty graficznej. A jak nie to pisz do Supportu. Oni ci pomogą lepiej, niż my. ; )

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Używałeś może configu "Chris FPS" ? Jeśli tak to on prawdopodobnie wyłączył 2 rzeczy o których mówisz i nie ma to nic wspólnego z kartą graficzną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...