Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rotacja

RapidoTT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lee Sina nie było w rotacji już od dłuższego czasu .Może we wtorek bd ; ) Radziłbym Ci kupić Lee Sina , jeśli jest za rioty to kupuj , bo akurat po przecenie . Przecena może się w każdej chwili zmienić , Ogarniesz go po zagraniu paru pvp .

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Jeszcze mi brakuje PZ kupiłem shyvke i ahri ;]

Na czas rotacji nie kupuję bo i tak każdy będzie nim kaleczył -.-

L2P E1 PLZ :v

Opublikowano

niektore postacie sa co 7/8 miesiecy a niektore co 2/3 tygodnie. niby rotacja jest losowa ale np ashe jest prawie w co 2 rotacji. nie da sie tak latwo wywniaskowac bo jest bodajze 101 champow a tylko 10 z nich jest losowo wybieranych.

Opublikowano

@fajny skąd wiesz.?

13tygodni temu był lee jest 101 postaci 10 co tydzień ;) To raczej bedzie w tej lub następnej.

L2P E1 PLZ :v

Opublikowano

@fajny skąd wiesz.?

13tygodni temu był lee jest 101 postaci 10 co tydzień ;) To raczej bedzie w tej lub następnej.

Nowe postacie zawsze są co tydzień w rotacji.

Wątpię żeby Lee był w next rotacji. Jest wiele postaci które były tylko 1-3 razy i do dziś nie ma ich w rotacji.

Na Twoim miejscu kupił bym za 487 rp póki jest w przecenie.

Opublikowano
niektore postacie sa co 7/8 miesiecy a niektore co 2/3 tygodnie. niby rotacja jest losowa ale np ashe jest prawie w co 2 rotacji. nie da sie tak latwo wywniaskowac bo jest bodajze 101 champow a tylko 10 z nich jest losowo wybieranych.

Tylko, że oni wybierają chyba 1 postać za 450 PŻ x postaci za x PŻ itd...

Nowe postacie zawsze są co tydzień w rotacji.

Nie prawda bo co 2-3 tygodnie ^^

Opublikowano

Akurat Zyry nie będzie . Będzie ona dopiero za 2/3 tygodnia i jestem pewny w 100%.

Co do lee sina , dobra postać , jungler , tank . Sam mam go , lecz znudził mi się szybko i teraz nakurwiam Katą , gdyż jest ona stworzona do late game ;]

Opublikowano

mylicie sie bo napewno nie bedzie w rotacji teraz zyry poniewaz jest zawsze tydzien przerwy... mi sie wydaje ze bedzie jarvan ktorego nie bylo bardzooo dawno i jest strasznie rzadko ;]

Opublikowano

Jeśli już mowa o rotacji...

Kiedy ostatnio byli:

Orianna

Evelyn

Twitch

VICTOR

;]

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Ja to bym chciał w rotacji twitch'a, zyra bd za 1 tydz, lee wątpię żeby był rotacja zazwyczaj nie jest taka jakiej chcemy :P , poza tym lee to postać bdb a takie w rotacji są rzadko

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Nowe postacie są zazwyczaj 2 rotacje od wejścia , więc zyra będzie w następnej chyba

Co do postaci , np. Lee sin był daaawno temu , twitch np. też , a taki graves np. jest co 2/3 rotacje , to samo Ashe

Opublikowano

Koniec spamu,odpowiedź była udzielona kilka razy.W sprawie rotacji pisz w podpiętym temacie.Cls.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...