Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam pomysl na tut

mkkmarcin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka czy moglby ktos zrobic tuta jak grac snajperem jaks sie wychylac itp np na blue storm od strony niu na spocie facet sie tak wychylal ze myslalem ze to hack bo za kazdym razem mnie sciagal.A jak podszedlem go od tylu to stal na tych schodkach a od strony debran wgl go nie widac. No i tez na innych mapkach . To jest dosc duzo roboty ale kazdy napewno by byl zadowolony bo dalo by sie nawet ownic m24 bo teraz lece z tym aw50f i maskra 'p

BUM

Opublikowano

To trzeba wyćwiczyć

poproś kolegę żeby stanął u DEBERAN a ty z NIU musisz wychylić się tak żebyś widział tylko jego głowę (na 1x przybliżeniu)

Opublikowano

2up takie ćwiczenia nie mają sensu.. To jest tak samo jak z lataniem heli, nie nauczysz się jak będziesz latał z kolegą i się nie zabijał.

Moim zdaniem najlepiej się nauczyć pod strzałem ognia.. ja się tak uczę latać helkami itp i sam zauważam efekty. Wystarczy żebyś pamiętał o tym by wychylać się na Q bądź E i starał się jak najmniej.

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

Samo wychylenie Q/E czasem nic nie daje ale (według mnie)najlepiej jest stosować się do kilku zasad

1.Używać C/Spacja (Stanie/Kucanie i jeżeli to możliwe leżenie) żeby trudniej było Ciebie trafić

2.Tak jak Up'y napisały używanie Q/E ale tak żeby zakryć głowę np.

jeżeli ścianę masz po lewej stronie a wolne pole do strzału po prawej wciskasz Q i chowasz głowę w stronę ściany żeby :

->było Cię słabiej widać,

->było Cie trudniej zabić (przez zadanie Ci mniejszych obrażeń)

3.Najlepiej pozostawiać w jednej pozycji a nie chodzenie po całej mapce żeby nie zwracać na siebie uwagi :)

Oczywiście to są moje zasady każdy może mieć inne :P

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Ja bym Ci chciał dać jeszcze jedną radę, jeśli chcesz być i grać snajperem to proponował bym nim grać do skutku w każdą grę jaką tylko masz do dyspozycji. Ja się nauczyłem grać snajperem przez takie gry tak "Call of duty, Sniper Ghost Warior i w sumie warrock" w coda cały czas snajper i w warrocku już tak źle nie idzie. Jeszcze dobra broń i wszystko :)

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

No widzisz ja gram z dobre 2 lata w warrocka a tylko dobrze gram heavy m134 opanowalem i to jest bardzo dobra bron . Lecz chcialbym snajperem zaczac grac jak na razie mam berete psg aw50f ai aw i testuje najlepiej mi sie gra ai aw . Praktycznie same heady ale mam problem z dobrym zlozeniem sie . A assualtem latam z k2 kupilem famasa golda mam na 90dni lecz nie moge go opanowac .Jedynie dobrze mi idze z k2 i na medyku k1 tmp9. Na mapce paragona to jak dopadne do heli to juz mluce kazdego praktycznie . Bo pierwsza byla wlasnie to mapa na ktorej zaczolem swoja przygode z wr i jak zobaczylem heli odrazu sie do niego wpakowalem i bum. Zeby dobrze latac trzeba czulosc muszy zmienic klawe 100% itp.

BUM

Opublikowano

@Up co do heli to w sumie cenna rada, poprzestawiam i zobaczę jak mi będzie szło.

A tak po za tym co do snajpera, proponuję Ci ogarnąć najpierw jedną broń w 100%, przetestować dobrą czułość (dla snajpera jest moim zdaniem około 70-100%). Ale zalezy od gracza. A tak w sumie to trenuj trenuj i trenuj (powodzenia).

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

moim zdaniem ucz sie na marien na spocie derbaran jak nauczysz sie strzelac przez te deski to dalej masz juz z gorki ;d oczywiscie bedziesz latwym celem jak ktos umie tez dobrze strzelac ale skoro zalozyles taki temat to pewnie grasz na 1-10 wiec masz sporo czasu do nauki ;d a tak pozatym jak mozna nie ogarnac famasa? a minigana ogarnales LOL pelen podziw ;d

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

up no widzsz mam problem . A na marien przez te deski umiem strzelac bo widzialem kiedys film na yt . Jak dla mnie famas sie za bardzo telepie jak strzela podobnie jak scorpy ale w scorpach mnie to nie denerwuje. ;p

BUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...