Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaka klasa?

Lord Zibi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , siemka! Zaczynam swoją przygodę z grą NosTale i mam dla was pytanie , które nagrodzę.

Jaka klasa będzie dobra dla początkującego? Zastanawiam się nad łucznikiem i wojownikiem , bo nie lubię "magicznych postaci" jak mag , że tak powiem. Sensowne odpowiedzi nagradzam "lajkiem" , dzięki!

Lord Zibi

Opublikowano

Hmm.Dla początkującego polecam ci wojownika.Najłatwiej spośród łucznika i maga ma z sp

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

Ewidetnie lucznik, bez porownania najlepsze sp, latwo zarobic, jest ogolnie polaczeniem maga i woja czyli wali srednio i defa ma przyzwoitego,no i ma dosyc dobra szybkosc chodzenia xD

­

Opublikowano

Łucznika ci nie polecam wbiłem nim 50lvl i mi się znudził 75% gry to łucznicy -.-

WK Przereklamowane ;d Destroyer 3sp no to moje ulubione <3 sin 2sp to do pvp

a 1 SP ranger może być ja łucznika ci osobiście nie polecam.

Wojownik lubiałem tą postać ;) ale do 60lvl'a potem robi się kapkę nudno.

1SP jest właściwie do wszystkiego 2SP fajne do PvP 3 wsam raz na LoD a 4 takie sobie ;)

Mag- uwielbiam go łatwo sie nim gra jest banalny do 40lvl'a potem troche ciezej do 46 no i znowu banalnie się gra

SP ma bardzo ciekawe Holka 2sp zapewni ci szybki exp na LoD 3sp bardzo fajne a 4sp DG jest pro do PvP i tez jest ciekawe ;) *emo ;D *

ja ci polecam zrobić maga bardzo przyjemnie się nim gra i nie nudzi się szybko ;)

to tylko moje zdanie ale mówię ci Mag albo wojownik łucznik szybko ci się znudzi ;x

to tyle naraska ;O

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Lucznik jak dla mnie jest najlepszy ranger , sin , destro , wk . Jest teraz lod wbijesz 55 lvl i dojdziesz do fam a fam potrzebuje ogar kolesia z wk.

wiec polecam jaknajbardziej Lucznika i zagraj sobie na Finesia sam gram tam lukiem :)

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Opublikowano

@ITroLLu

Łucznik najlepszy? pzdr.

SP najlepsze? pzdr x2

Każda klasa jest dobra do na swój sposób a łucznik wdg. mnie za bardzo popularny ze względu na to całe WK..

i zapomniałem wczoraj dopisać polecam ci zrobić każdą postać wbić 30lvl i zobaczysz która najlepsza ;)

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Ewidetnie lucznik, bez porownania najlepsze sp, latwo zarobic, jest ogolnie polaczeniem maga i woja czyli wali srednio i defa ma przyzwoitego,no i ma dosyc dobra szybkosc chodzenia xD

Najlepsze sp? to że ma wk i ranga to nie najlepsze. Nie ma najlepszego sp. Każde jest do czegoś dobre a do czegoś złe . Np rang na LoD jest słaby ale zato na glacu nie ma sobie równych

Ja polecam ci maga. Holy i blue jest sp które ułatwią ci grę ;)

Opublikowano

Wojownik i Mag ! nie graj Łucznikiem za dużo ich jest;) a magów to prawie już nie widać -.-. Pozdrawiam

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Jeżeli będziesz wojownikiem to będziesz miał dużą obronę, ale słaby atak. Chyba że go będziesz ulepszał to jakoś sobie poradzisz.

Jeżeli będziesz łucznikiem to będziesz miał wszystko średnie.

Teraz coś od siebie:

Nie ważne jaka klasa jest najlepsza tylko to którą ci się łatwiej gra. Zrób testowe postacie do 36lvla (wojownik,łucznik,mag) zrób im SP1 i zobacz którą lubisz grać. A jeżeli by ci się znudził np. łucznik to w każdej chwili masz maga 36lvl.

ntPNG_xhxqsrh.PNG

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja też zaczynam gre w NosTale jak się dowiedziałem od ludzi Mag duże DMG ale mniech HP , Woj więcej HP mniejsze DMG , Łucznik Ma tak jakby pośrodku(jak by tyle samo HP co Ataku ani mało ani dużo) ale nie wiadmom czy na początku ogarniesz Łucznika , nie jestem zaawansowanym graczem ale polecam Ci Maga

Tyle Odemnie Dzięki ;)

Opublikowano

Wojownikiem najlatniej duzy dmg ma i najeiwkszy def z gry . sp robic nim to pikus . nie musisz na niego nic wydawac np jakis potow lub strzal. nie potrzeba u wojownika pro eq do expa i jest najlatwiejsza klasa .

signature5y.png

Opublikowano

Ja bym zrobił na poczatek maga bo najłatwiej sie gra i sie zarabia jak na poczatek
później bym zaczął grać tym co lubie najbardziej czyli dystans łukiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...