Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]keylogger

dacek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raportuje , spam ;) Czekam na dobre odpowiedzi a nie na krytykowanie .Jestem poczatkujacy wiec nie ogarniam , pierwszy lepszy tut z neta i zrobilem w notatniku :>

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Weteran
Opublikowano

Co to znaczy że w notatniku? Jak po nazwie edytora tekstowego mam coś wywnioskować?

O jaki konkretnie ci język chodzi?

Tak w ogóle na forum jest zabroniona rozmowa na tego typu tematy.

Opublikowano

No napisalem w notatniku i nazwalem

keylogger.bat

I tam sie wchodzi loguje potem sie robi notatnik i tam jest te haslo i username co wpisalismy , moge zrobic zeby ten username i haslo szlo z czyjegos kompa do mnie na e-maila?

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Wysyłanie z SMTP w batchu jest skrajnie skomplikowane i już sobie daruj i spierd**** haxorze z gimbazy, bo to jest forum o cheatach, a nie keyloggerach.

Napisz już lepiej keygówno w autoit, chociaż dużo prościej byłoby to zrobić w VB.

Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Bedziesz mowic czy temat do zamkniecia xD ?!?! Smieszny jestes! Jeszcze troszeczke Ci brakuje do moderatora :>

Czekam na dalsze odpowiedzi .

AJc. jezeli takie tematy zakazane to odrazu prosze o usuniecie i zamkniecie , z gory sry.

Opublikowano

Na forum nie mówi się o takich tematach, więc Phoenix ma rację. Temat do zamknięcia.

68g0na.jpg

By Skipp3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...