Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] New epic dragon

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakiś czas temu znalazłem pliki oto tego smoka:

DL:
http://www.fileserving.com/files/w82XjHkkKA/magidragon.rar

Reup:

http://www31.zippyshare.com/v/20406597/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/file/a7effba2b6a8ab5c67dcc7154b567ccf158677f7be028a008dc3fb77699bc029/analysis/1343415306/

Prosił bym jedynie o to aby ktoś dodał swój ss z gry i dał działające wpisy.

Z góry thx :)

^^

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko tak jak mówiłem proszę was w zamian o działające wpisy lub instrukcje jak go wrzucić dokładnie. Jak coś moje gg 12409233

^^

Opublikowano

Zajebiste, tak się zastanawiałem skąd ma go ravia, podejrzewałem clienta M2m.

@edit

Zaraz dodam SS i wpisy.

Opublikowano

Jak ktoś da rade naprawić to proszę o udostępnienie działających plików tutaj ;/

edit: On powinien być w monster2 i źle nazwałeś folder lokalizacje masz w .msm

^^

Opublikowano

Dragon jest plechita który kupił/dostał od elfera

Up model jest zrypany więc nie będziecie go widzieć musicie przekonwertować model podczepić kości i dopiero wam zadziała sry za błędy ale pisze z telefonu

post-93805-0-68365800-1358604249.png
Opublikowano

Dragon jest plechita który kupił/dostał od elfera

Up model jest zrypany więc nie będziecie go widzieć musicie przekonwertować model podczepić kości i dopiero wam zadziała sry za błędy ale pisze z telefonu

Czemu niby? Wszystkie ścieżki są ok, są animacje i tekstury, model również..

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Czemu niby? Wszystkie ścieżki są ok, są animacje i tekstury, model również..

A spróbuj przekonwertowac magidragon_by_ictus.gr2 na ms i otwórz w 3dsmaxie i zobaczysz ze 3dsmax będzie ci walił błędy

post-93805-0-18938100-1343461572_thumb.jpg

post-93805-0-68365800-1358604249.png
Opublikowano

Wszystko ładnie działa, błędu w plikach nie ma poza błędną lokalizacją katalogu.

Nazwa: magidragon_by_ictus

lokalicacja: ymir work\monster2

Oczywiście ScreenShot z dowodem, że u mnie działa:

9hQhm.jpg

I z trochę innego ujęcia:

zgdKh.jpg

Pozdrawiam, Inkscape z Rivendel Team.

Opublikowano

U mnie działa tylko jakiś problem z texturą.

Przy przywołaniu wskakuje textura na sekundę a zaraz po tym czarny się robi.

Przykład:

1 sekunda po przywołaniu.

ieae.png

A zaraz po tym:

hsvj.png

Nie liczę na odpowiedź co z tym fantem zrobić bo już się przyzwyczaiłem do tego forum... postaram się z tym powalczyć.

Co do kolegów co krzyczą o wpisy gotowe ... zerknijcie na te wpisy od kolegi, zerknijcie na katalog i pomyślcie chwilkę ... to nie boli.

OK po paru chwilach postanowiłem udostępnić moje wypociny:

DOWNLOAD: (proszę jakąś dobrą duszę o zeskanowanie i dodanie linka)

http://www.uploader....1/smok.zip.html

WPISY:

Wpis client proto:
<Mob vnum="3306" name="'????'" gb2312name="Przeklęty Smok " type="0" rank="4" battle_type="0" level="165" event_type="0" mob_color="54" />

Wpis server proto:

INSERT INTO `mob_proto` VALUES ('3306', 'Przeklęty Smok', Przeklęty Smok, '2', '0', '0', '105', '', 'AGGR', '0', 'HUMAN', '', '0', '', '0', '34', '40', '200', '10', '300', '450', '15000', '3', '3', '5000000', '5000000', '350000', '70', '100', '100', '100', '2000', '120', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '1.2', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', null, null, null, null, null, null, '0', '0', '0', '0', '0');

Wpis npc list root:

3306 magidragon_by_ictus

Wpis  INDEX w pack:
*
mag_smok
*

Nie proszę o lajki czy inne dziwactwa, tylko o opinię w tym temacie czy smoczysko u was działa, u mnie textury widać tylko jak przywołam lub dam purge ewentualnie wsiadając na konia, pojawia się na sekundę.

Opublikowano

0729 13:24:54098 :: void CGraphicThingInstance::UpdateTransform(pMatrix, fSecondsElapsed=0.016429, iModelInstanceIndex=0/nLODCount=5) - pkLODCtrl->GetModelInstance() == NULL

Ktoś wie może o co chodzi ?

Opublikowano

ybCAS.jpg

Działa jak tralala.

Działa ci na tym ode mnie czy sam robiłeś ?

Zła lokalizacja modelu najprawdopodobniej.

Ale jak zła skoro chwilę widać texturę, smok jest a syser nic nie pokazuje ?

Pasjonat
Opublikowano

Dzialaja wpisy od Streca?^^

@edit, moze ktos upnac na inny hosting i dac skan? dz.

Opublikowano

Dzialaja wpisy od Streca?^^

@edit, moze ktos upnac na inny hosting i dac skan? dz.

Teraz widzę że wpisy od Steca są poprawione, napisz na jaki host to upnę bo nie wiem który host jest dobry, znalazłem pierwszy lepszy !

Pasjonat
Opublikowano

Teraz widzę że wpisy od Steca są poprawione, napisz na jaki host to upnę bo nie wiem który host jest dobry, znalazłem pierwszy lepszy !

speedyshare + skan

Opublikowano

Wystarczy dodać 2 linijki we wpisach do packera, lekko przerobić npclist i wszystko działa. Roboty na 5 min a wszystko zawarte jest w syserr. Ruszcie trochę głową a nie na full gotowcach lecicie...

Opublikowano

Wystarczy dodać 2 linijki we wpisach do packera, lekko przerobić npclist i wszystko działa. Roboty na 5 min a wszystko zawarte jest w syserr. Ruszcie trochę głową a nie na full gotowcach lecicie...

A jak sysser nie podaje bledow ?

Opublikowano
U mnie działa tylko jakiś problem z texturą. Przy przywołaniu wskakuje textura na sekundę a zaraz po tym czarny się robi. Przykład: 1 sekunda po przywołaniu. ieae.png A zaraz po tym: hsvj.png Nie liczę na odpowiedź co z tym fantem zrobić bo już się przyzwyczaiłem do tego forum... postaram się z tym powalczyć. Co do kolegów co krzyczą o wpisy gotowe ... zerknijcie na te wpisy od kolegi, zerknijcie na katalog i pomyślcie chwilkę ... to nie boli. OK po paru chwilach postanowiłem udostępnić moje wypociny: DOWNLOAD: (proszę jakąś dobrą duszę o zeskanowanie i dodanie linka) http://www.uploader....1/smok.zip.html WPISY:
 Wpis client proto:  Wpis server proto: INSERT INTO `mob_proto` VALUES ('3306', 'Przeklęty Smok', Przeklęty Smok, '2', '0', '0', '105', '', 'AGGR', '0', 'HUMAN', '', '0', '', '0', '34', '40', '200', '10', '300', '450', '15000', '3', '3', '5000000', '5000000', '350000', '70', '100', '100', '100', '2000', '120', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '1.2', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', null, null, null, null, null, null, '0', '0', '0', '0', '0'); Wpis npc list root: 3306 magidragon_by_ictus Wpis INDEX w pack: * mag_smok * 

Nie proszę o lajki czy inne dziwactwa, tylko o opinię w tym temacie czy smoczysko u was działa, u mnie textury widać tylko jak przywołam lub dam purge ewentualnie wsiadając na konia, pojawia się na sekundę.

Dodałem wszystko tak jak ty i o to moje dzieło...

45pnhm.jpg

Tak nie widać go cały czas..

Widze jak to coś biega, bo widać dymki na podłożu, ale nie widać tego cacka..

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...