Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Wybor Broni Gunner

Donzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:)

Mam pytanko: jaka z tych dwoch wymienionych broni bedzie najlepszym rozwiazaniem: Specjalistyczny PKM 1 Klasy czy moze Uber Plecodrop? (chodzi mi glownie o czestotliwosc wchodzenia krytkow i jak najwieksze dmg, bron bedzie kupowana na stale, lub moze jest cos lepszego z tej klasy broni, to prosze o podpowiedzi:)

Pozdrawiam:)

Opublikowano

Od razu mówię, że uber plecodrap(jeśli nie zwykły plecodrap), bo specjalistyczny pkm 1. klasy to reskin i uber plecodrap jest tańszy a jest taki sam jak specjalistyczny pkm 1. klasy. Ja używam pka'a i specjalistycznego pkm'a 1.klasy ale to to samo co uber bronie.

Opublikowano

Jak dla mnie najlepsze są te bronie z battlefilda bad company o ile się nie myle, te AK-74, M16, SVD, M96, PKM, M249 i te ich odmiany. Ja nie wiem czemu wy sądzicie że ubery i te co wymieniłem są takie same. Bo np. Rudolf's Uber Rescue ( nie wiem jak brzmi po polsku bo mi polska wersja nie dziala, nie wiem czemu), strzela szybko ale to się nie równa przy AK-74, może mi się tylko wydaje...

Opublikowano

Uber Ratunek Rudlofa strzela tak samo szybko jak AK74 tylko jest inny dzwięk tak jak m16 wydaje się jakby wolno strzelał a stzrela normalnie jak AK74.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...