Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]NFS World Auto klasy T3 za Boost.

Haczik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie, chcę sobie kupić BMW M3 GTR E46 za SpeedBoost, są 3 wersje tego auta, srebrny, BMW M3 GTR (E46) i niebieski.

srebrny - 3,600SpeedBoost

BMW M3 GTR (E46) - 300 Wypożyczenie.

niebieski -1,200,000$

I teraz pytanie jeżeli kupię tą wersje srebrny TO CZY mogę ją tuningować własne częsci itd...

I Drugie pytanie CZY DOSTAJĘ tę auto na zawsze.

Chyba że ktoś poleci pierwsze autko T3 do 5,7k Boost z możliwością Tuningu??

Z góry Thx.

Procesor: Intel i5 4690k 3,4GHz - Haswell | Grafika: Asus Strix GeForce GTX 970 4GB Płyta Główna: AsRock Z97 Pro4| Pamięć operacyjna: Crucial Ballistix 8GB | Zasilacz: Thermaltake Smart SE Modular 630W + 80 Bronze | Dysk Twardy: Western Digital Caviar Blue 3,5" 1TB | System: Windows 10

Opublikowano

Tak, auto dostajesz na zawsze.

Nie kupuj wersji za SB, bo jest ona zdecydowanie gorsza od tej za IGC, serio.

Wersja za boosty ma lepsze staty, ale uwierz mi, jest ona o wiele słabsza od wersji za IGC.

Opublikowano

hehe :) jak kupujesz to tak dostajesz na zawsze i mozesz je tuningowac:) jak by nie mozna bylo takich samochodow tuningowac to uwiez mi gralo by o wiele mniej graczy niz do tej pory:>

ale za 5,7k bostow polecam ci forda mustanga rtr-x lub porszaka policyjnego :)

Opublikowano

Dobra juz kupiłem Forda rtr-x

Dzięki za odpowiedź ;D

Procesor: Intel i5 4690k 3,4GHz - Haswell | Grafika: Asus Strix GeForce GTX 970 4GB Płyta Główna: AsRock Z97 Pro4| Pamięć operacyjna: Crucial Ballistix 8GB | Zasilacz: Thermaltake Smart SE Modular 630W + 80 Bronze | Dysk Twardy: Western Digital Caviar Blue 3,5" 1TB | System: Windows 10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...