Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Stracone hasło do maila

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka .Od dawna nie wchodziłem na swojego mail'a i zapomniałem hasła ,gdy chciałem je odzyskać po przez "Odzyskaj hasło" data urodzenia nie pasowała . I chciałem się zapytać czy ma ktoś program ,żeby odzyskać to hasło?

Proszę to bardzo WAŻNE!

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Nie ma takiego? Proszę bardzo ważne ! Konto na o2 !

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Z tego co wiem masz nikłe szanse. Takie strony jak wp, onet, o2 posiadają zabezpieczenia które po n-próbach wpisania złego hasła nakładają limit czasowy przez który nie możesz próbować kolejny raz się zalogować. Możesz próbować bruteforce itd.. lecz mówię nikłe szanse. Możesz też wysłać też do nich ticketa z problemem, z jakiego ip zakładałeś pocztę i jakie dane dawałeś.

Opublikowano

Z tego co wiem masz nikłe szanse. Takie strony jak wp, onet, o2 posiadają zabezpieczenia które po n-próbach wpisania złego hasła nakładają limit czasowy przez który nie możesz próbować kolejny raz się zalogować. Możesz próbować bruteforce itd.. lecz mówię nikłe szanse. Możesz też wysłać też do nich ticketa z problemem, z jakiego ip zakładałeś pocztę i jakie dane dawałeś.

Brute force? coo Nie wiem o co chodzi nie znam się zabardzo na tym możesz jaśniej? :D

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

Jeju.. w google nie mogłeś już wpisać. http://pl.wikipedia.org/wiki/Atak_brute_force ... ma on swoje wady i zalety. Jedną zaletę - znajdzie twoje hasło na pewno! Jedną wadę - może trwać kilka lat.. xD I jeszcze jest metoda słownikowa, czyli hasła z słowników są po kolei wklepywane. Też to oczywiście trwa, niektóre słowniki troszkę kosztują $$ i mogą nie zawierać twojego hasła ;D

Opublikowano

A jest jakiś program za darmo i sprawdzony? W haśle miałem liczby to pamiętam.

Ps.Napisałem do nich

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

Jak liczby to brute-force :)

PS: Jak ci bardzo zależy to poszukaj arkusza do odzyskiwania hasła (Drukujesz i wysyłasz :) )

Gdzie wysłać?

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Powiedz ile znaków miałeś mniej więcej (3 znaki różnicy max w haśle) i powiedz jakiego masz procka to Ci mogę powiedzieć czy w ogóle opłaca się coś z tym robić.

Powiedz też na jakim serwie (ahh, nie ma to jak publiczne, inwigilowane, gówno) jest poczta.

Jak się okaże ,że jest się za co zabierać to wyśle Ci mój skrypt w Cpp do brute'a na pw'ka.

Nie chcę kasy ale lajkami nie pogardzę.

Opublikowano

Ehh procek itp. Powiem jutro bo już kończe miałem gdzieś 8-14 znaków.

Ps.Dobranoc.

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...