Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Działanie Ca

KochamCieKotku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Słuchajcie mam problem, do dzisiaj myślałem, że to się dzieje większej ilości osób, ale skoro już problem zażegnany, a ja dalej mam coś nie tam z grą to może coś doradzicie. Więc tak, pobrałem grę od nowa i zainstalowałem, patch się nie pobierał, ale to chyba przez to że instalka ma już all w sobie, i jak uruchomię grę, przechodzi ludzik i przed oknem logowania wywala mnie z gry z błędem Program Combat Arms przestał działać. Miał ktoś coś takiego. Macie jakieś pomysły na to?

Opublikowano

Win7, ale sprawdzałem ustawień odnośnie uruchamiania jako win xp i też nic nie pomaga.

Jeżeli nikt nie będzie miał żadnego pomysłu spróbuje jeszcze reinstalke kompa, jest to jedyna gra jaką teraz gram więc zależy mi na tym.

Opublikowano

Powiedz mi skąd pobierałeś ?

...

Coś tam bez patcha możliwe że to też nie tak.

Opublikowano

Hmmm...z tej samej strony co on ?

...

Wgl coś mi się wydaje że nexon zwalił ;X

Pewnie przy downloadzie coś nie tak ;X

Bo co ludzie pobierają to nie działa im.

----

@Up jaki masz system ?

Opublikowano

Żeby nie robić nowego tematu to też dołączam się do pytania ponieważ mam to samo.

W Combata ostatni raz grałem jakiś miesiąc temu a nie miałem reinstala ani nic.

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

No a ja jeszcze dodam od siebie, że pierwszy raz mi wyskoczył ten błąd po tym patchu, ale ja go zrobiłem o ok 18 i tylko 1 raz mogłem go uruchomić, ale i tak z tym błędem mi się pokazał .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...