Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z kupnem kbota

Nipyon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

w jaki sposób lub u kogo mogę kupić kbota bez gg na więcej niż rok? posiadam kupon psc 20zł,

pisałem do wszystkich trzech gosci z supportu kbot, odpowiedział tylko jeden, " not now " i znikł ._.

znacie może jakiegoś dealera u którego mógł bym za te 20 zł kupić kbota chociaż na rok?

będą like za każdą pomocną odpowiedz.

@edit: może być też działająca forma kontaktu z oficjalnym dealerem Ivanem, czy jak mu tam :D

Opublikowano

@ZaklinaczDeszcz, hah, pozdrawiam tych którzy płacą więcej za 4ever, w 2023 już dawno nie będzie tej gry albo ivan przejdzie na emeryture ;p

Opublikowano

u ivana za psc 20 o ile wiem tez nie kupi bo cena podniosla sie do 6.66 euro, chyba ze sie myle ?

zakaz handlu

Opublikowano

Za 20 zł to nie kupisz ;p u polskich dealerów masz za 60 zł na 14 czy tam 12 lat,i tylko na tyle czasu.

Za 20zł u ivana nie kupie?

@ReDDioS oj tam, te kilka zł różnicy :D

Opublikowano

jak pojdziesz do sklepu po chleb i braknie ci 3zl (chleb dajmy 3.20) to tez ci odpusci ? Sorka za przyklad tak mi do glowy wpadlo

zakaz handlu

Opublikowano

jak pojdziesz do sklepu po chleb i braknie ci 3zl (chleb dajmy 3.20) to tez ci odpusci ? Sorka za przyklad tak mi do glowy wpadlo

Z tym, że to nie sklep tylko informatyk który dorabia sobie na bocie :D

Zawsze można zastosować metodę 20zł albo nic i git :D

Opublikowano

a jak wybierze nic ? to ty mu podlegasz "chcesz kupic plac cala kwote lub wypierdalaj" tak ktorys z nich powiedzial mojemu kumplowi jak mu sypnal 20 psc

zakaz handlu

Opublikowano

Jakbyś na te 20 zł pracował godzinę, była by to różnica. Ale nieeee, lepiej od rodziców brać -,-

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Jakbyś na te 20 zł pracował godzinę, była by to różnica. Ale nieeee, lepiej od rodziców brać -,-

20zł (na rękę) na godzinę ? Też chce tyle zarabiać :rolleyes:

(To jest jakieś 3200zł (na rękę) 8h dziennie + wolne weekendy.) Jakbym tyle zarabiał to te 20zł nie miało różnicy.

sygnacu.jpg

Opublikowano

20zł (na rękę) na godzinę ? Też chce tyle zarabiać :rolleyes:

(To jest jakieś 3200zł (na rękę) 8h dziennie + wolne weekendy.) Jakbym tyle zarabiał to te 20zł nie miało różnicy.

prawie każdy by te 20zł na h chciał zarabiać no ale ...

Opublikowano

Kup u ivana, za 26.69zł powinen ci sprzedać, czyli musisz kupić 40.

Ew. wydaj z jednej te 10 zł i daj mu wtedy :)

40zł i hugowy kontakt 60zł i dobry kontakt. twój wybór.

Wystarczy znać angielski ( Szkoła podstawowa ukończona ).

Opublikowano

Też się nie zgodzę.

Wbiłem na skype, zadałem grzecznie pytanie kiedy kbot będzie, odpowiedź dostałem po 30 sekundach, że w najbliższym terminie możliwym ivan weźmie się za update.

Wczoraj zadałem pytanie o cenę przeniesienia licencji, odpowiedź po 20 sekundach. Dziwne, że jakoś mi odpisuje...

Opublikowano

Też się nie zgodzę.

Wbiłem na skype, zadałem grzecznie pytanie kiedy kbot będzie, odpowiedź dostałem po 30 sekundach, że w najbliższym terminie możliwym ivan weźmie się za update.

Wczoraj zadałem pytanie o cenę przeniesienia licencji, odpowiedź po 20 sekundach. Dziwne, że jakoś mi odpisuje...

To może mnie nie lubi :( Nie wiem nie róbmy spamu.

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...