Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Straszne Lagi --> Logowanie

Neutron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem. Przy odpalaniu MU online otwiera mi się gra wszystko pięknie ładnie ale...

nie mogę się zalogować, mam 5 sekundowe lagi nawet hasła nie mogę wpisać i mnie kicka....

Wiec nasuwa się pytanie

To wina sprzętu?

Czy może coś z grą?

Z góry thx za odp...

Pozdrawiam

Większość ludzi czyta ten opis z ręką na myszce, nie czekaj nie odrywaj! juz za późno! :P
Opublikowano

Nie, sterowniki mam dobre... :(

Większość ludzi czyta ten opis z ręką na myszce, nie czekaj nie odrywaj! juz za późno! :P
Opublikowano
ja widzę jeszcze jedno rozwiązanie nasz kolega ma system vista i z niewiadomych przyczyn tam tak się zdarza

nie nie.. dla mnie vista to shit (bez obrazy, to tylko moje zdanie :P ) mam XP Professional :)

Opublikowano

Tak, otwieram przez stronę... dzisiaj jakimś cudem udało mi się zalogować ale ledwo co. Jak chodzę w Lorencji to mam takie lagi ze...

Ludzi nic ani trochę a ja dosłownie tak jakby było ich tysiące w około mnie...

Opublikowano

Nie wiem to moze Dirext mas zjakis stary czy cos albo sterowniki od grafy Ci nawalaja albo naprawde anytwirus Ci blokuje Mu. jest tez opcja ze złapałeś jakis syf i korzysta z Twojego Internetu weź START>URUCHOM>CMD>Netstat i zobacz czy wszustko co tam widzisz to wiesz co to jest.

Opublikowano

tez tak mam, tzn logowanie laguje a gra sie juz normalnie, zbyt slaby sprzet w/g mnie - trzeba szybko wpisywac, tzn mozesz wpisac haslo zanim cos klikniesz a potem szybko tylko klik klik i enter (login jest ze strony a haslo wpisales na poczatku jak tylko sie pojawil wybor serwera)

SERWER PVP PCM, Gash, Troj i cale Fantasy = http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf

• 2 tygodnie później...