Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Da się odyskać ?

macieknator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po małych zakupach zostało mi 2500 P4FF, więc postanowiłem kupić taki niebieski płaszcz dla mojego royal comando.

Niestety nie zaznaczlem opcji ultimate tylko została ta na 1 miesiąc, nie mam już więcej P4FF by kupić na ultimate.

Da się odzyskać te P4FF ? Jak tak to jak ??

Z góry dziękuje za odpowiedź.

Opublikowano

Szkoda, bo większość wydałem na soldiera, a na komando kupiłem bialy t-shirt i ten plaszcz.... Po miesiącu będzie wiocha na comando bo tylko bialy t-shirt. ;/

---

edit

Za ten 1k co zostało kupiłem 2 klucze, z jednego była glowa raptora na 1 dzien a z drugieg toga na zawsze, jednak na koncie ich nie mam.... czyżby i to straciłem ??

Opublikowano

ok a takie pytanie jeszcze jedno by nie robic nowego tematu, da się jakoś zmienić postać na którą automatycznie sie loguje po wciśnięciu Play Now ? Bo włącza mi się comando a ja chce by to był soldier

Opublikowano

U góry na stronie gry możesz to zrobić.

Rozwiń zakładkę "Moi bohaterowie", następnie wybierz głównego bohatera poprzez zaznaczenie przy jego mugshocie kółeczka (lewy górny róg).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...