Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ticket

Xanderju1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka moje konto zostało zablokowane za wychodzenie, a problem tkwi w tym że mam luźny kabel od neta i nie chcący o niego zahaczyłem byłem afk tylko przez 5 min. Czy może ktoś mi podać wzór ticketa z wytłumaczeniem całej sprawy.

18590.png21571.jpg

28119.png24676.png

34294.png35592.png

35208.jpg32842.png

Opublikowano

Pewnie, nie ma problemu z tym. Wystarczy że napiszesz owego ticketa i wyjaśnisz w nim te sprawę.

Opublikowano

Ale wyjście z gry było z Twojej winy. Nawet jak odczytają przed końcem bana, to i tak nic Ci to nie pomoże. Jeśli zostało zablokowane za wychodzenie, to na pewno nie był to pierwszy raz kiedy wyszedłeś.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Nie ma sensu pisać, bo zanim rozpatrzą twoją wiadomość to już dawno ci odblokują.

Chyba, że dostaniesz bloka na tydzień, ale tak jak przedmówca napisał to nie mógł być jednorazowy incydent, że bloka dostałeś

Opublikowano

Ludzie! Czytajcie temat.Autor pyta o wzór ticketa.Wzoru nie ma,pisz własnymi słowami.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...