Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] regions.yml - WorldGuard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Potrzebuje naprawde szybkiej pomocy wyjścia z tej trudnej sytuacji. Więc o co chodzi? Chodzi o to że na serwerze minecraft (bukkit - dedyk) po utworzeniu regionów/cuboidów wszystko było ok. Lecz po jakimś czasie (najczęściej po którymś restarcie serwera) tereny po prostu znikają, usuwając tym samym cuboidy. Problem można naprawić na jakiś czas (1 dzień - max -,-) wgrywając kopie całego pluga, którą zrobiłem tuż po założeniu każdego z cubów. Prosze o szybką odpowiedz ! Z góry dziękuje !!!

eJwLLs3NTS0KTi0qTy1SiEosKEosrkpU0FUoNkxPzE3VK87JL0mt0CvIsTIyMDAy4PIuqqoszkzNji92jkfl-GbmpSYXJaaVcIVkpCp4ZObkcBmZmsKxAQCwSCJl.png

Opublikowano

Też tak, miałem, musiałem jeszcze raz go wrzucić.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Cały plugin, ponowne wrzucenie regions nie pomagało.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

1.Powiedzieć by można, że wszystko w porządku, lecz do końca nie jestem pewny (więc proszę jeszcze nie zamykać tematu) Nowa wersja wgrana, przekopiowane regiony

( TYLKO regiony [Czytaj. Ścieżki zawarte w pliku regions.yml, nie całe foldery czy coś]).

2.Czy istnieje możliwość że w pluginie jest coś ala TimeReload ? Czyli że sam plugin - z poziomu wiersza/komend sam się restartuje ? Lub czy w configu tego pluga jest coś co może powodować np. zapisywanie się regionów do innego pliku ? Miałem taką sytuacje (na starej wersji), że regions.yml był DOBRZE skonfigurowany a mimo to po kilku restartach serwera nadal go nie czytał, a dodatkowo po stworzeniu jakichś innych cuboidów działały one poprawnie lecz nie było ich w pliku regions.yml

TAK LISTA W PROGRAMIE FILLEZILLA BYŁA REFRESHOWANA PO KAŻDYM RESTARCIE !

eJwLLs3NTS0KTi0qTy1SiEosKEosrkpU0FUoNkxPzE3VK87JL0mt0CvIsTIyMDAy4PIuqqoszkzNji92jkfl-GbmpSYXJaaVcIVkpCp4ZObkcBmZmsKxAQCwSCJl.png

Opublikowano

Dziś 07-30-2012,problem na nowo się pojawił. Nowa wersja wgrana wszystko ok przez 2 dni, teraz wchodzę na serwer, nie ma regionów -.- nie mam do tego już sił... Dopiero kilkukrotne wgrywanie folderu pluga daje jakieś krótkotrwałe efejty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...