Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie ping999

kondi80

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co zrobić jeżeli widze u kogoś 999 ? W roomie zazwyczaj widze taki ping u max 3-4 ludzi. Mam nowy system jak coś win7

Opublikowano

Jeśli widzisz wszystkich na czerwonym pingu, oznacza to że sam Ty masz laggi. To zależy od internetu.

Fajnie się posty nabija ? Umiesz czytać ? Wątpię .... Napisałem że mam taki ping u max 3-4 graczy. Czytaj a nie walisz posta bez sensu...

Opublikowano

Fajnie się posty nabija ? Umiesz czytać ? Wątpię .... Napisałem że mam taki ping u max 3-4 graczy. Czytaj a nie walisz posta bez sensu...

Nie nabijam postów, staram Ci sie pomóc. Nie rozumiesz tego, że normalnie widzisz wszystkich graczy na zielonym/żółtym, a jeśli widzisz większośc/wszystkich, to oznacza że sam masz wysoki ping. Co z tego, że możesz widzieć 3-4 999 pingów, jak reszta tez ma czerwone? jest tak czy nie?

Opublikowano

Nie nabijam postów, staram Ci sie pomóc. Nie rozumiesz tego, że normalnie widzisz wszystkich graczy na zielonym/żółtym, a jeśli widzisz większośc/wszystkich, to oznacza że sam masz wysoki ping. Co z tego, że możesz widzieć 3-4 999 pingów, jak reszta tez ma czerwone? jest tak czy nie?

Zawsze widzę zielone i żółte. Tylko u niektórych osób widzę ciągle 999 i one u mnie też. Rzadko widze w roomie kogoś z czerwonym pingiem. Chodzi mi co zrobić żeby w ogóle nie widzieć 999.

Opublikowano

Ta osoba u której widzisz ping 999 to ona u wszystkich widzi taki ping więc ty nie masz laga .

Więc się nie przejmuj one mają lagga i u wszystkich ma ping 999 a np ty masz 100

Opublikowano

Gówno ping 999 to jest blokada portow u dostawcy intenetu , pakiety ktore wysylacie i on wysyla sa male , i tu tkwi bland neta , a nie jakies bugi z 999 pingiem , umiecie zrobic haka a nie wiecie od czego jest 999 lapsy jestescie i tyle :D

Opublikowano

@UP W tej chwili spamujesz. Kolega beznicku30 ma racje, gdyż jest to wina zablokowanych portów.

@Topic Możesz ty mieć także zablokowane niektóre porty, bo jak połowa roomu ma u ciebie 999ping to coś nie tak. Sprawdź swoje porty i jak coś to je odblokuj.

@UP Nie odpisuj na tego posta i nie rób już chaosu, gdyż to był piękny spam.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

@UP W tej chwili spamujesz. Kolega beznicku30 ma racje, gdyż jest to wina zablokowanych portów.

@Topic Możesz ty mieć także zablokowane niektóre porty, bo jak połowa roomu ma u ciebie 999ping to coś nie tak. Sprawdź swoje porty i jak coś to je odblokuj.

@UP Nie odpisuj na tego posta i nie rób już chaosu, gdyż to był piękny spam.

Możesz mi napisać jak to zrobić tu albo na pw ?

Opublikowano

Wpisz w google: "Jak odblokować porty" i będziesz miał trochę tego :)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...