Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pomocy Fighter FX 7.2 Cheat.

cisowianka xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc mam windows 7 x64bit.

Ściągnąłem cheata o nazwie Fighter FX 7.2 i wszystko jest ok. Wszystko jest tak jak powinno, wszystko działa ale oprócz rzeczy mi najbardziej potrzebnej, mianowicie AiM'a...

Próbowałem już na wiele sposobów robić tak, żeby zadziałał ale nic. Włączam tak jak jest w instrukcji ale gdy chce aktywować aima to nic się nie dzieje, gram tam jakby był off..

Prosiłbym o szybką pomoc kogoś kto zna się . ;)

Opublikowano

A czy jesteś pewien w 100% że ta wersja ma akurat aim'a ?

Ponieważ przy informacji o cheacie mogło pisać że cheat ma aim'a link również mógł być ale link mógł się zaktualizowac do innej werjsi która nie posiada aim bota :) więc warto sprawdzić

Opublikowano

Ma aim'a bo wszystkie opcje aim'a są dostępne tylko nie działa aim ;/

Wh działa, Sh działa, ale aim nie ... Próbowałem już wiele opcji i w grze i poza nią ale dalej nie wiem o co chodzi ;/

Może to wina systemu ? (win 7, 64 bit), może to wina wersji cs'a do której chce cheata, nie wiem dlatego szukam tutaj pomocy, dam + ;)

Opublikowano

Faktycznie to może być to wina werjsi cs'a . Pobierz inną wersje i sprawdź . Jeżeli nie pomoże będę myśleć dalej

Mój kolega też miał problem kiedyś z cheatem tylko że z TokyoDrift , Cheat mu wgl nie działał a okazało się że cheat nie był zaprogramowany na windows 7 . Więc weś pod uwagę też windowsa

Opublikowano

Hehe :D Pograł bym ale ja nie gram na cheatach : x jak byś chciał grać bez cheatów to chętnie pogram :)

Opublikowano

yyyy.... Panowie ten temat nie powinien się tu znajdować...

W dziale publikujemy tylko cheaty. Jeżeli chcesz poprosić o cheata, lub szukasz pomocy z nim związanym napisz temat w głównym dziale - Counter Strike.

Wszelkie inne tematy z tego subforum będą przenoszone/usuwane.

Pozdrawiamy, administracja działu Counter-Strike.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...