Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuje] Mistrza C++

Matesh2qq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Poszukuje profesjonalisty w dziedzinie C++, pracy takiej osoby jest mi obojętne, lecz wolałbym żeby to był Code::Block...

A więc jak wyżej napisałem potrzebny jest mi profesjonalista do napisania programu, od podstaw oczywiście, program nie ma być skomplikowany, chodzi mi oczywiście o kod... No ale nie radze sobie z nim

:)

Więcej informacji osoby chętne dowiedzą się na rozmowie, ponieważ tutaj nie mogę zdradzić szczegółów.

Oczywiście dobrze wykonana praca zostanie wynagrodzona!

W jaki sposób ustalimy między sobą

Dobra, podaje kontakt:

TS3: IP i hasło do pokoju pracy takiej osoby jest mi obojętne, lecz wolałbym żeby to był Code::Block...

A więc jak wyżej napisałem potrzebny jest mi profesjonalista do napisania programu, od podstaw oczywiście, program nie ma być skomplikowany, chodzi mi oczywiście o kod... No ale nie radze sobie z nim

Więcej informacji osoby chętne dowiedzą się na rozmowie, ponieważ tutaj nie mogę zdradzić szczegółów.

Oczywiście dobrze wykonana praca zostanie wynagrodzona!

W jaki sposób ustalimy między sobą

Dobra, podaje kontakt:

2w4gxes.jpg

Weteran
Opublikowano

Ps. Moderatorze

tym razem też uznasz, że to handel? ...

Poza tym handel ludźmi został zniesiony dawno temu -,-

Tak, uznam.

Takie ogłoszenia możesz sobie zamieszczać na portalach ogłoszeniowych typu kupie/sprzedam.

Tutaj rozmawiamy o programowaniu.

Mogłeś spytać się mnie na PW dlaczego przeniosłem temat do kosza, a ty zamiast tego napisałeś jeszcze jeden...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...