Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

prośba o bota ( nie hacka ) do silkroada

Artemis2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj moja prośba, czy zrobiłby ktoś bota, podobnego do alchemy tool ( jest nie dopracowany i nie działa na win7 przynajmniej mi ).

Wymagania bota:

- item standardowo 1 strona 1 slot

- elixiry ( bot musi sam wyszukiwać elixirów, przynajmniej na 1 stronie )

- lucky powdery ( tak samo jak z elixirami )

- wbija do określonego poziomu, np. jak ustawie na +7 to wbija dopóki item nie osiągnie wartości +7 lub nie zniknie lub nie zabraknie elixirów i lucky powderów. ( w alchemy tool max było do +7, tutaj przydałoby się do +12 :)

Tyle w standardzie żeby było, jak ktoś by umiał jeszcze dopracować ( miał czas i chciał sprawdzić swoje umiejętności ) to dodatkowe wymagania:

- gdy wbije item na +x, używa lucky stone xDg (np. jak wbije item na +5, to automatycznie wyszukuje i wbija mu kamień lucky i dopiero wbija na +6) przydałoby się tak zrobić również z steady.

- oraz możliwość zapisywania chatu ( wbiło na +1, wbiło na +2, spaliło, wbiło na +1, wbiło na +2, wbiło na +3, wbiło na +4, spaliło, wbiło na +1 itd. ) dla osób mających więcej czasu, prosty kalkulator szans przy wbijaniu tego itemu ( np. po wykorzystaniu wszystkich elixirów lub wbiciu na dany poziom, podlicza szanse wbicia na +2,+3,+4,+5 otd. )

Nie wymagana szata graficzna aczkolwiek by się przydała :)

Na pewno będą komentarze typu:

- szukasz jelenia żeby Ci to zrobił,

-zrób to sam a nie...

- google.pl nie boli

itp. komentarze. ( jeśli masz napisać taki komentarz, lepiej nie pisz, bo szkoda twojego cennego czasu na napisanie takiego komentarza )

Osoby które chcą pomóc, niech piszą w komentarzach ( jeśli pomogą za darmo )

lub na gg:824485 jeżeli chcieliby takie coś sprzedać bo uważają że to jest w ch*j roboty i za darmo nie zamierzają tego robić.

Oczywiście ja się na tym nie znam więc nie wiem czy to jest łatwe do zrobienia czy nie, wiem że to by było coś podobnego do bonus switchera by padmak( przynajmniej część z wyszukiwaniem elixirów i lucky powderów tak jak w bonus switcher wyszukuje zmianki ).

Z góry dzięki za odpowiedzi, oczywiście daje lajki lub minusy ( jak kto co woli ).

Pozdrawiam

Artemis

Opublikowano

Myślisz, że ktoś zrobi ci coś tak zaawansowanego za darmo ??

bitch-please-rage-face-466x550.jpg

Pisz na PM to może się jakoś dogadamy.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

nie

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Hahah dokladnie...ty myslisz, ze ktos ci takie cos za darmo zrobi...puknij sie w czolko gosciu ^^

Za jakies 20tys lajkow moge ci zrobic...

Opublikowano

Ku*wa tak ciężko doczytać posta do końca ?

"Osoby które chcą pomóc, niech piszą w komentarzach ( jeśli pomogą za darmo )

lub na gg:824485 jeżeli chcieliby takie coś sprzedać bo uważają że to jest w ch*j roboty i za darmo nie zamierzają tego robić. "

Więc nie piszę że za darmo ale ku*wa te 250zł-300zł to przesada... dla dobrego kodera to zaledwie 3h roboty żeby wyszło zajebiście, dla słabszego ale co się zna na rzeczy jakieś 5-6h. A dla nowicjuszy nie wtajemniczonych w algorytmy jest to jakiś tydzień roboty bo musi się najpierw zapoznać z tajnikami. Max ofetuję za takie coś 50 zł. chociaż moim skromnym zdaniem, mógłby to ktoś zrobić i sprzedawać po 10-20 zł i by zarobił na takim czymś z kilkaset...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zrób wszystko w te swoje 3h dobry koderze to pogadamy.

Anyway jest taka funkcja za free w xBoxie : http://xbot.me (ale tylko vsro)

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...