Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Ahri vs Fizz vs Irelia

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postacie:

Ahri vs Fizz vs Irelia

Zależy mi na:

dobrych obrażeniach AD/AP (nie robi znaczenia) oraz dużo killach

Dodatkowe informacje:

piszcie plusy i minusy i w kolejności kogo polecacie kupic

post-695838-0-05716500-1343394900.png

Opublikowano

Najchętniej kupiłbym 1 postać na top i 1 postać na mida . Mam dużo IP więc stać mnie na 2 postaci za 6300 więc jak coś to poradź mi coś, najlepiej z tej trójki :)

Opublikowano

Poleciłbym bardziej Fizza jak dla mnie to to jest za OP postać Doskok masakryczny DMG ulti jak wszyscy są razem ulti + e to cale lub polowa HP to jest poprostu postac masakryczna + unik wszystkiego na E a irelka na solo top i tyle.

1337

Opublikowano

Ja polecam ci na mida kupić Galio powinien pozamiatać całego mida mając około 150 rezistów 150 ap i ok 3 k hp masz i dmg przydatną ulte do tf i na 100 % wygrasz mida

a na solo topa polecam yorika naprawdę jest on tak denerwujący że to jest nie możliwe pozwala tak obijać przeciwnika aby ni mógł podejść a ty możesz spokoje farmić wygrywasz w farmie i killach bo na pewno zabijasz . dobrze wardy ustawisz i masz topa wygranego

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...