Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skrypt.

HUIER**T5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiatm . Tak szperałem po forum i znalazłem parę ciekawych tematów o skryptach na stare statki do darka ale te tematy nieaktywne juz sa .... tak więc mam pytanie . Czy ma ktoś jakiś skrypt na stare statki do darka ? bo bym sobie polatał na starych i powspominał stare czasy :D Mam tylko skrypt na stare lasery i na statki tez bym chciał miec ;p

Pozdrawiam

Jade po wszystkim

ZJEBANE DZIECI OPANOWALY MPC ZEGNAM LESZCZE

Opublikowano

No to właśnie jak to pustawiać ? Niech ktoś kumaty powie co i jak bo ja pierwszy raz się z tym spotkałem

ps. sory za post pod postem

Jade po wszystkim

Opublikowano

@Zaklinacz skończ nabijać posty bo mi nie pomagasz ...... nie będe po gg się pytał . Ponawiam prośbę niech ktoś mi wytłumaczy co trzeba z tym zrobic

Jade po wszystkim

Opublikowano

mi działa nawet stara muzyczka z starego clienta <3

ale jedno pytanko bo stare statki nie włączyły się pewnie tak jest ustawione w customflash.xml ale nie moge go edytować bo mi jakieś guwna wychodzą

notatnik nie przeglondarka nie to w czym?

0572.jpg

Opublikowano

mi działa nawet stara muzyczka z starego clienta <3

ale jedno pytanko bo stare statki nie włączyły się pewnie tak jest ustawione w customflash.xml ale nie moge go edytować bo mi jakieś guwna wychodzą

notatnik nie przeglondarka nie to w czym?

A jak zrobiłeś że masz muzyke ze starego klienta ? :)

Jade po wszystkim

Opublikowano

A jak to włączyłeś ?? Możesz mi opisać ? Ja kompletnie zielony jestem i nie wiem jak to włączyć :( Bardzo proszę powiedz jak to włączyłeś :)

Jade po wszystkim

Opublikowano

HUIER**T5 jesteś bardzo nie rozgarnięty,ciągle post pod postem.Nie lepiej Edytować ? Dostaniesz warny i długo nie zabawisz tym kontem.Co do tematu to jonathan6545 dał ci linka.

Opublikowano

Tak dał linka ale i tak nie działa dałem screena co mi wyskakuje podczas włączania .... Tam ktoś pisał żę trzeba poustawiać proxy itp. więc pytam się jak to ustawić i wciąż czekam na odp. bo jak na razie nikt mi nie pomógł :/

#edit : dobra powoli ogarniam a czy trzeba coś w proxy poustawiać ??? żeby to zadziałało

Jade po wszystkim

Opublikowano

Nie no już takie nerwy przez to mam .... :angry: :angry: :angry: :( Teraz opisze jak to włączam i niech mi ktos napisze co robie źle .

1. Włączam WP69 .

2. Potem chcę włłaczyć gre ale wyskakuje mi takie coś http://desmond.imageshack.us/Himg84/scaled.php?server=84&filename=nxfhdhd.jpg&res=landing .

i tu dalej nie wiem co mam robic :(

Jakby co to mam Windowsa XP .

Kurde pomóżcie bardzo bym chciał polatać na starych statkach ...... : /

Jade po wszystkim

Opublikowano

Zawsze zostaje privoxy, ale to jest masa roboty i nie będę tłumaczyć.

Ten WP powinien być już ustawiony, odpalacie WP --> Mozilla i powinno działać, jeśli nie może już BP coś zmieniło.

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi ... koleś wyżej pisze że mu działa a mi wyskakuje to gdy włączam mozille http://desmond.image...jpg&res=landing

A nie ma innych skryptów ? Na stare statki ? Np. taki jak ten na stare lasery tylko że zamiast laserów statki :D

Wystarczył by mi tylko sam stary golec no i może vega ale głównie na starym golcu mi zależy

Jade po wszystkim

Opublikowano

noob killer a jak ustawić tego customflash.xml w notatniku napisy dziwne czym otworzyć bo che ustawić sobie

0572.jpg

Opublikowano

@Up WPDecompiler.exe gdzieś znajdź w internecie i nim możesz przerobić z tego co pamiętam.

Nie wiem o co chodzi ... koleś wyżej pisze że mu działa a mi wyskakuje to gdy włączam mozille http://desmond.image...jpg&res=landing

A nie ma innych skryptów ? Na stare statki ? Np. taki jak ten na stare lasery tylko że zamiast laserów statki :D

Wystarczył by mi tylko sam stary golec no i może vega ale głównie na starym golcu mi zależy

Są ale to jest trochę roboty, ten sposób najprostszy. Wyłącz UAC, i odpal jako admin mozille oraz wp.

Opublikowano

ja kiedyś pobrałem wp ze starymi grubymi laserkami mapą 3-1 tą inną i był zwykły golec niebieski(bastion)

vega ale ja chce wszyskie stare statki

0572.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...